Języki
angielski
dobry
niemiecki
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Szkolenia i kursy
12.05.2006 Nowe regulacje prawne w zakresie bezpieczeństwa żywności i substancji dodatkowych dla przemysłu spożywczego – szkolenie zorganizowane przez Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego w Warszawie
19-20.01.2006 Kluczowe elementy systemu HACCP w świetle wymagań normy holenderskiej oraz ISO 22000:2005 – warsztaty przeprowadzone przez Centrum HACCP Doradztwo i Szkolenia w Warszawie
12.2003-01.2004 Podstawy zarządzania zasobami ludzkimi – intensywny kurs organizowany przez Ośrodek Szkoleniowy GDF w Warszawie
19-20.01.2006 Kluczowe elementy systemu HACCP w świetle wymagań normy holenderskiej oraz ISO 22000:2005 – warsztaty przeprowadzone przez Centrum HACCP Doradztwo i Szkolenia w Warszawie
12.2003-01.2004 Podstawy zarządzania zasobami ludzkimi – intensywny kurs organizowany przez Ośrodek Szkoleniowy GDF w Warszawie
Specjalizacje
Badania i rozwój
FMCG
Zainteresowania
Turystyka - głównie góry ale odkrywam i inne piękne zakątki Polski; jazda na rowerze;
Inne
Praktyki studenckie
2002 r. J KARLSEN GARTNERI A/S, Fall, NorwegiaTrzymiesięczna praktyka w nowoczesnej szklarni. Praca w dużym zespole (z Polakami i Norwegami) przy produkcji tulipanów, lilii, chryzantem.
2000 r. SCHULSTAD Sp. z o.o. w WarszawiePraca w laboratorium – ocena jakości mąki, oraz na linii produkcyjnej
Prawo jazdy kat. B
2002 r. J KARLSEN GARTNERI A/S, Fall, NorwegiaTrzymiesięczna praktyka w nowoczesnej szklarni. Praca w dużym zespole (z Polakami i Norwegami) przy produkcji tulipanów, lilii, chryzantem.
2000 r. SCHULSTAD Sp. z o.o. w WarszawiePraca w laboratorium – ocena jakości mąki, oraz na linii produkcyjnej
Prawo jazdy kat. B
Grupy
sggw
SGGW to jedna z najstarszych polskich uczelni. Zawsze wysoko w rankingach. Otrzymała tytuł „Najbardziej innowacyjnej i kreatywnej uczelni w Polsce”.
Auditorzy Systemów Zarządzania
Grupa osób związanych z auditowaniem Systemów Zarządzania takich jak ISO 9001, ISO 14001, PN-N/OHSAS 18001, ISO 27001, ISO/TS 16949, ISO 22000 (IFS, BRC), ISO 13485, ISO/IEC 17025, IRIS itp.
Change Management. Zarządzanie Zmianą.
Zmiana to projekt. Złożoność zmiany i otoczenia. Transformacje. Partycypacyjne zarządzanie. Wsparcie, praca grupowa,facylitacja. Zaangażowanie interesariuszy, opór przed zamianami, od czego zależy suk
ISO 22000
Bezpieczeństwo żywności i systemy zarządzania to moje zainteresowania. Założenie grupy ma celu wymianę informacji i doświadczeń w zakresie tego standardu.
Jakość
Grupa osób związanych z zarządzaniem jakością, a także środowiskiem i bezpieczeństwem w organizacjach oraz auditowaniem systemów.
Technolodzy Żywności
Grupa dla technologów i inżynierów pracujących w przemyśle spożywczym oraz dla osób zainteresowanych produkcją i jakością żywności.