Irmina Siedliska -Pachla

Specjalista Zintegrowanego Systemu Zarządzania Jakością Nestle (NIMS) oraz NCE Nestle Waters Polska S.A.
Puławy, lubelskie

Języki

angielski
dobry
niemiecki
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

Zakłady Mięsne Końskowola S.A.
Specjalista ds. HACCP
Logo
Staż
Promar Sp. z o.o. w Łomiankach
Opracowywanie księgi HACCP i kart charakterystyki produktu

Szkolenia i kursy

12.05.2006 Nowe regulacje prawne w zakresie bezpieczeństwa żywności i substancji dodatkowych dla przemysłu spożywczego – szkolenie zorganizowane przez Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego w Warszawie

19-20.01.2006 Kluczowe elementy systemu HACCP w świetle wymagań normy holenderskiej oraz ISO 22000:2005 – warsztaty przeprowadzone przez Centrum HACCP Doradztwo i Szkolenia w Warszawie

12.2003-01.2004 Podstawy zarządzania zasobami ludzkimi – intensywny kurs organizowany przez Ośrodek Szkoleniowy GDF w Warszawie

Edukacja

Logo
Technologia Żywności, magisterskie
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

Specjalizacje

Badania i rozwój
FMCG

Zainteresowania

Turystyka - głównie góry ale odkrywam i inne piękne zakątki Polski; jazda na rowerze;

Inne

Praktyki studenckie

2002 r. J KARLSEN GARTNERI A/S, Fall, NorwegiaTrzymiesięczna praktyka w nowoczesnej szklarni. Praca w dużym zespole (z Polakami i Norwegami) przy produkcji tulipanów, lilii, chryzantem.

2000 r. SCHULSTAD Sp. z o.o. w WarszawiePraca w laboratorium – ocena jakości mąki, oraz na linii produkcyjnej

Prawo jazdy kat. B

Grupy

6 wszystkich wypowiedzi
0 plusów
sggw
sggw
SGGW to jedna z najstarszych polskich uczelni. Zawsze wysoko w rankingach. Otrzymała tytuł „Najbardziej innowacyjnej i kreatywnej uczelni w Polsce”.
Auditorzy Systemów Zarządzania
Auditorzy Systemów Zarządzania
Grupa osób związanych z auditowaniem Systemów Zarządzania takich jak ISO 9001, ISO 14001, PN-N/OHSAS 18001, ISO 27001, ISO/TS 16949, ISO 22000 (IFS, BRC), ISO 13485, ISO/IEC 17025, IRIS itp.
Change Management. Zarządzanie Zmianą.
Change Management. Zarządzanie Zmianą.
Zmiana to projekt. Złożoność zmiany i otoczenia. Transformacje. Partycypacyjne zarządzanie. Wsparcie, praca grupowa,facylitacja. Zaangażowanie interesariuszy, opór przed zamianami, od czego zależy suk
Darmowe szkolenia
Darmowe szkolenia
Po prostu wymiana informacji na temat darmowych szkoleń..
ISO 22000
ISO 22000
Bezpieczeństwo żywności i systemy zarządzania to moje zainteresowania. Założenie grupy ma celu wymianę informacji i doświadczeń w zakresie tego standardu.
Jakość
Jakość
Grupa osób związanych z zarządzaniem jakością, a także środowiskiem i bezpieczeństwem w organizacjach oraz auditowaniem systemów.
Normy ISO
Normy ISO
wszystko o ISO i normach - wdrażanie, zastosowanie, nadzór, zarządzanie jakością
Praca w przemyśle spożywczym
Praca w przemyśle spożywczym
Grupa zrzeszająca pracowników przemysłu spożywczego
Technolodzy Żywności
Technolodzy Żywności
Grupa dla technologów i inżynierów pracujących w przemyśle spożywczym oraz dla osób zainteresowanych produkcją i jakością żywności.