Języki
angielski
dobry
niemiecki
dobry
Doświadczenie zawodowe
Dietetyk / koordynator HACCP
Wrocławski Zespół Żłobków
dbanie o najwyższą jakość i bezpieczeństwo serwowanych posłów dzieciom;
doskonalenie jakości żywienia i realizacja wytycznych jednostek nadrzędnych;
koordynacja pracy intendentów w zakresie realizacji polityki żywienia w Zespole;
koordynacja pracy intendentów w zespołach roboczych;
koordynacja umów na dostawy żywności,
przygotowywanie dokumentów do zamówienia publicznego środków spożywczych;
współpraca z dostawcami żywności oraz innymi działami w zakresie realizacji żywienia;
współpraca z jednostkami nadrzędnymi w zakresie realizacji przepisów sanitarnych i żywieniowych w żłobkach;
przeprowadzanie audytów wewnętrznych HACCP w żłobkach;
tworzenie i wdrażanie procedur bezpieczeństwa żywności.
doskonalenie jakości żywienia i realizacja wytycznych jednostek nadrzędnych;
koordynacja pracy intendentów w zakresie realizacji polityki żywienia w Zespole;
koordynacja pracy intendentów w zespołach roboczych;
koordynacja umów na dostawy żywności,
przygotowywanie dokumentów do zamówienia publicznego środków spożywczych;
współpraca z dostawcami żywności oraz innymi działami w zakresie realizacji żywienia;
współpraca z jednostkami nadrzędnymi w zakresie realizacji przepisów sanitarnych i żywieniowych w żłobkach;
przeprowadzanie audytów wewnętrznych HACCP w żłobkach;
tworzenie i wdrażanie procedur bezpieczeństwa żywności.
Własna działalność - właściciel firmy
własna działalność gospodarcza - Kuchenne Kreacje
układanie jadłospisów dla żłobków, przedszkoli, szkół
wdrażanie, opracowywanie dokumentacji HACCP oraz GMP/GHP,
przeprowadzanie szkoleń z zakresu Systemu Bezpieczeństwa Żywności dla placówek zbiorowego żywienia (HACCP)
aktualizacja dokumentacji systemu HACCP u klienta
udział w promowaniu idei podnoszenia jakości żywienia w szkołach, przedszkolach i żłobkach, w tym:
-przeprowadzanie szkoleń z z zakresu bezpieczeństwa żywności, prelekcje dot. żywienia dzieci,
-układanie i ocena jadłospisów dekadowych dla zakładów żywienia zbiorowego
wdrażanie, opracowywanie dokumentacji HACCP oraz GMP/GHP,
przeprowadzanie szkoleń z zakresu Systemu Bezpieczeństwa Żywności dla placówek zbiorowego żywienia (HACCP)
aktualizacja dokumentacji systemu HACCP u klienta
udział w promowaniu idei podnoszenia jakości żywienia w szkołach, przedszkolach i żłobkach, w tym:
-przeprowadzanie szkoleń z z zakresu bezpieczeństwa żywności, prelekcje dot. żywienia dzieci,
-układanie i ocena jadłospisów dekadowych dla zakładów żywienia zbiorowego
Specjalista ds. HACCP, trener
Perfect System HACCP
*projektowanie i przeprowadzanie szkoleń z zakresu wymagań, doskonalenia GMP/GHP, systemu HACCP oraz roli pełnomocnika systemu (ok 200 godzin przeprowadzonych szkoleń w tym zamknięte i otwarte)
*projektowanie i przeprowadzanie szkleń z zakresu racjonalnego żywienia (ok 100 godzin przeprowadzonych szkoleń w tym zamknięte i otwarte ).
*opracowywanie dokumentacji i wdrażanie systemu HACCP
*przeprowadzanie auditów systemu HACCP u klienta.
*opracowywanie instrukcji/procedur z zakresu GMP/GHP.
*opieka nad systemem HACCP u klienta (pełnienie roli pełnomocnika ds. HACCP).
*projektowanie i przeprowadzanie szkleń z zakresu racjonalnego żywienia (ok 100 godzin przeprowadzonych szkoleń w tym zamknięte i otwarte ).
*opracowywanie dokumentacji i wdrażanie systemu HACCP
*przeprowadzanie auditów systemu HACCP u klienta.
*opracowywanie instrukcji/procedur z zakresu GMP/GHP.
*opieka nad systemem HACCP u klienta (pełnienie roli pełnomocnika ds. HACCP).
Szkolenia i kursy
Szkolenia z zakresu prawa zamówień publicznych oraz nowelizacji ustawy PZP
Innowacje w Żywieniu Dzieci
Nowelizacja Ustawy o Bezpieczeństwie Żywności i Żywienia
Doskonalenie Systemu HACCP
Auditor wewnętrzny systemu HACCP
Wymogi Sanitarne GMP/GHP
Zasady Racjonalnego Żywienia Dzieci w Wieku Przedszkolnym
Zasady Racjonalnego Żywienia w Placówkach Oświatowo - Wychowawczych
Analiza Sensoryczna Wyrobów
Innowacje w Żywieniu Dzieci
Nowelizacja Ustawy o Bezpieczeństwie Żywności i Żywienia
Doskonalenie Systemu HACCP
Auditor wewnętrzny systemu HACCP
Wymogi Sanitarne GMP/GHP
Zasady Racjonalnego Żywienia Dzieci w Wieku Przedszkolnym
Zasady Racjonalnego Żywienia w Placówkach Oświatowo - Wychowawczych
Analiza Sensoryczna Wyrobów
Edukacja
Specjalizacje
Edukacja/Szkolenia
Szkolenia
Zainteresowania
Joga
Trekking górski
Wpływ żywienia na zdrowie
Psychodietetyka - kształtowanie nawyków żywieniowych dzieci
Trekking górski
Wpływ żywienia na zdrowie
Psychodietetyka - kształtowanie nawyków żywieniowych dzieci
Grupy
Biznesowa wymiana kontaktów
Grupa dla ludzi chcących poszerzyć swoją współpracę biznesową bądź nawiązać nowe kontakty:)
SMAKOWITY
Tak od lat se gotujemy :D Przyjmujemy TYLKO pełne profile, więc bez fotki nie wpuścimy !!!!!!! a co ? ;)
Makrobiotyka
Sztuka uzdrawiania ciała i ducha poprzez żywienie i postępowania zgodnie z naturą. Nie wierzysz? Spróbuj.
Od kuchni
Gotowanie dla amatorów i pasjonatów. Kuchnia dla początkujących i poszukujących. Jedzenie dla fanu i dla fanów :)
Technolodzy Żywności
Grupa dla technologów i inżynierów pracujących w przemyśle spożywczym oraz dla osób zainteresowanych produkcją i jakością żywności.