Języki
niemiecki
dobry
rosyjski
dobry
Doświadczenie zawodowe
konsultant, szef kuchni, zaopatrzenie, gospodarka magazynowa, kalkulacje dań
Opracowanie i wdrożenie pilotażowego menu na zlecenie sieci Chłopskie Jadło.
Nadzór inwestorski, organizacja (wyposażenie sprzętowe, surowcowe, organizacja i zarządzanie zasobami ludzkimi, wdrożenie własnego menu, instruktaż na poziomie szefa kuchni - produkcja) restauracji Chłopskie Jadło w Poznaniu, ul. Kantaka
Nadzór inwestorski, organizacja (wyposażenie sprzętowe, surowcowe, organizacja i zarządzanie zasobami ludzkimi, wdrożenie własnego menu, instruktaż na poziomie szefa kuchni - produkcja) restauracji Chłopskie Jadło w Poznaniu, ul. Kantaka
Właściciel, szef kuchni, zaopatrzeniowiec, magazynier.
Restauracja "CLUB ELITE" Poznań
Prowadzenie restauracji - działalność gospodarcza - wszystkie działy z wyłączeniem spraw pracowniczych. Zaopatrzenie, gospodarka magazynowa, wdrażanie menu autorskiego, instruktaż na poziomie szefa kuchni, organizacja i realizacja przyjęć okolicznościowych do 100 osób, instruktaż dla serwisu obsługi sali.
ajent Gastronomicznej Spółdzielni Spożywców w Poznaniu
Bistro "GRISZA" Poznań
Prowadzenie bistra: zaopotrzenie surowcowe, organizacja pracy z produkcją włącznie na poziomie szefa kuchni, opracowanie i wdrażanie menu, , rozliczenia kelnerskie, karty kalkulacyjne, rozliczenia dekadowe przychodów - rozchodów, nadzór sali i kelnerów, sprawy osobowe i administracyjne.
Szkolenia i kursy
Kurs mistrzowski w zawodzie kucharz w Państwowym Zakładzie Szkolenia Zawodowego w Poznaniu 1984 r.
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Zainteresowania
kulinaria: zabytkowy sprzęt gastronomiczny, książki kucharskie wydane przed 1950 rokiem, gotowanie dań
z przepisów starych książek kucharskich, ze szczególnym uwzględnieniem naturalnych i ekologicznych surowców.
z przepisów starych książek kucharskich, ze szczególnym uwzględnieniem naturalnych i ekologicznych surowców.
Organizacje
nie uczestnicze
Inne
Zbieram i realizuję przepisy i "receptury" od osób gotujących wg.przekazów ustnych,najczęściej wielopokoleniowych, lub w formie odręcznych zapisków. Możliwe do realizacji przepisy wykorzystuję, wdrażając do celów handlowych.
Grupy
Food Excellent
Naszą misją jest tworzenie rozwiązań cateringowych dopasowanych do indywidualnych potrzeb naszych klientów. Zaspokajamy potrzeby wszędzie tam, gdzie wymaga tego ludzka aktywność.
Hotelarze i Gastronomowie
Szukasz stażystów do swojego Hotelu lub Restauracji? Zapraszamy na www.work-and-fun.com
Nieruchomości i Inwestycje
Nieruchomości, inwestycje, oferty nieruchomości, działki budowlane, grunty, działki inwestycyjne, najlepsze oferty z całej Polski, inwestycje w nieruchomości, dla wszystkich poszukujących atrakcyjnych
Od kuchni
Gotowanie dla amatorów i pasjonatów. Kuchnia dla początkujących i poszukujących. Jedzenie dla fanu i dla fanów :)