Wojciech Werner

Wojciech Werner

technolog mięsa, zakłady mięsne potorscy sp. j.

Języki

rosyjski
dobry
angielski
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

Logo
kierownik ekspedycji
Zakłdy Mięsne Potorscy Sp.J.
nadzór nad przygotowaniem zamówień i ich prawidlowa wysyłka, prawidłowa gospodarka magazynowa,logistyka-układanie optymalnych tras transportowych,gospodarka opakowanami zwrotnymi
Logo
kierownik działu sprzedaży
Zakłdy Mięsne Potorscy Sp.J.
nadzorowanie procesu sprzedaży, ustalanie i kontrola cen,przyjmowanie zamówień zewnętrznych, zamawienie produktów w dziale produkcji,nadzór wraz z dyrektorem handlowym nad pracą 8 przedstawicieli handlowych -stosowane marże i upusty,wykorzystanie samochodów /GPS/.
Kontakty z klientami.
Logo
kierownik produkcji
Zakłady Mięsne Potorscy Sp.J.
nadzór nad produkcją od uboju do pakowania gotowego produktu, przestrzeganie norm i receptur, rekrutacja pracowników, nadzór przestrzegania przepisow BHiP,pomoc przy wprowadzaniu systemu HAACP i kontrola punktów krytycznych
Logo
główny technolog
Zakłady Miesne Potorscy Sp.J.
nadzór nad prawidłowością procesów produkcyjnych,tworzenie nowych receptur,dbałość o bezpieczeństwo żywności,opracowywanie kalkulacji produktów jako podstawy dla tworzenia cen

Szkolenia i kursy

Audit wewnętrzny systemu HACCP
Zarządzanie jakością w perspektywie integracji z UE

Edukacja

Logo
technologia zywności, magisterskie
Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie

Specjalizacje

Produkcja
Zarządzanie produkcją

Zainteresowania

historia,architektura,ogrodnictwo

Inne

znajomość osługi komputera
prawo jazdy kat.B