Witold Zawada

Junior Production Manager, Hilton Foods Ltd Sp.z o.o.

Umiejętności

BCM BRC DRM Lean Manufacturing Microsoft Office Project Management SIM SMED 5S 6S Negocjacje Zarządzanie stały rozwój Planowanie produkcji Zarządzanie operacyjne Office HCCAP TFMS Quality Control Testing psg

Języki

niemiecki
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

Hilton Foods Ltd.
Kierownik zmiany
Rozruch nowego zakładu produkcyjnego - Fresh Food Factory
Wdrażanie standardów pracy, optymalizacje linii produkcyjnych, rekrutacje pracowników
Hilton Foods Ltd.
Junior Production Manager
Zarządzanie działem produkcji na poziomie "zmiany".
Logo
Junior Production Manager
Hilton Foods Denmark
Rozruch nowego zakładu produkcyjnego Dania/Aarhus
Hilton Foods Ltd.
Production Team Leader
Zarządzanie zespołem produkcyjnym na poziomie "teamu"
Lambertz Polonia Sp. z o.o.
Kierownik Zmiany- produkcja
Zapewnienie właściwej organizacji pracy i nadzór nad produkcją. Planowanie produkcji w zakresie krótkoterminowym.Zapewnienie zasobów ludzkich w celu zagwarantowania właściwej obsady stanowisk pracy.
Grupa Żywiec S.A.
Młodszy Operator Procesu Warzenia
Prowadzenie procesu warzenia piwa (warzelnia Huppman – infuzyjna)
Gellwe Sp. z o.o.
Kierownik Produkcji
Kierowanie działem produkcji, planowanie krótko i średnioterminowe, wdrażanie i inwestycje, rekrutacje i szkolenia
Hoop Polska Sp. z o.o.
Mistrz Zmiany - produkcja
Zapewnienie prawidłowej realizacji produkcji w ramach przydzielonej zmiany. Zapewnienie właściwej obsady stanowisk.Utrzymanie powierzonych maszyn i urządzeń we właściwym stanie technicznym. Nadzór nad działem Kontroli Jakości. Zarządzanie zespołem 50 pracowników.

Szkolenia i kursy

Płynna obsługa Pakietu Microsoft Office, znajomość Lean Manufacturing, BCM (Business Continuity Management). Wdrażanie projektów wydajnościowych i oszczędnościowych, umiejętność posługiwania się narzędziami typy „5 Why” czy SIM
Znajomość programów SAP-R3, PUF, Omega
Łatwość w nawiązywaniu kontaktów, umiejętność budowania zespołu, umiejętność prowadzenie negocjacji, umiejętność prowadzenia „trudnych rozmów” z zastosowaniem „metaprogramów”, umiejętność posługiwania się metodami „komunikacji sprawczej” i wywierania wpływu

Edukacja

Logo
Technologia Żywności - technologia fermentacji i napojów, magisterskie
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie

Specjalizacje

Produkcja
Zarządzanie produkcją

Grupy

Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uczelnia wywodzi się z Uniwersytetu Jagiellońskiego, gdzie od 1890 r. rozwijały się nauki rolnicze i leśne.
Porady dla Kandydatów
Porady dla Kandydatów
Informacje i porady dla Kandydatów.