Języki
angielski
dobry
Doświadczenie zawodowe
Senior Chef de Partie
Odpowiedzialny za główną restaurację hotelową Meza. Tworzenie menu, szkolenie pracowników, kierowanie personelem, utrzymywanie standardów hotelowych oraz najwyższej jakości serwowanych potraw. Monitoring HACCP
2007r. awans na stanowisko Chief de Partie
2011r. awans na stanowisko Senior Chief de Partie
2007r. awans na stanowisko Chief de Partie
2011r. awans na stanowisko Senior Chief de Partie
Szkolenia i kursy
03.2013 Staż w restauracji Frantzen(**) Sztokholm, Szwecja (#12)
05.2012 Staż w restauracji Maaemo (**) Oslo, Norwegia
2007r Staż, Instytut Poula Bocuse w Lyonie, Francja
05.2012 Staż w restauracji Maaemo (**) Oslo, Norwegia
2007r Staż, Instytut Poula Bocuse w Lyonie, Francja
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Organizacje
Członek Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów kuchni i Cukierni
Inne
09.2013 Zdobywca I miejsca w wszystkich kategoriach Wine&Food Noble Night
2012- Współprowadzący program kulinarny "Przez żołądek do serca" Polsat Cafe
11.2010 Udział w pierwszej edycji Hilton Worldwide Europe Culinary Cup w Wenecji
IV-VI’ 2008 KUCHNIA TV, główny kucharz prowadzący w programie kulinarnym DIETOSFERA
09.2009 II Miejsce w KULINARNYM PUCHARZE POLSKI. Poznań
03.2009 I Miejsce w VII OGÓLNOPOLSKIM KONKURSIE MŁODYCH TALENTÓW SZTUKI KULINARNEJ L’ART DE LA CUISINE MARTELL
10.2008 Brązowy medal zdobyty wraz z drużyną regionalną „Poultaria” na XXII OLIMPIADZIE KULINARNEJ IKA W ERFURCIE – NIEMCY
01.2008r I Miejsce w ogólnopolskim plebiscycie „Odkrycie Roku”, miesięcznika „KUCHNIA”
09.2006r I Miejsce w KULINARNYM PUCHARZE POLSKI. Poznań
03.2006r I Miejsce w „ARTE CULINARIA ITALIANA” Hotel „Marriott”. Warszawa
2012- Współprowadzący program kulinarny "Przez żołądek do serca" Polsat Cafe
11.2010 Udział w pierwszej edycji Hilton Worldwide Europe Culinary Cup w Wenecji
IV-VI’ 2008 KUCHNIA TV, główny kucharz prowadzący w programie kulinarnym DIETOSFERA
09.2009 II Miejsce w KULINARNYM PUCHARZE POLSKI. Poznań
03.2009 I Miejsce w VII OGÓLNOPOLSKIM KONKURSIE MŁODYCH TALENTÓW SZTUKI KULINARNEJ L’ART DE LA CUISINE MARTELL
10.2008 Brązowy medal zdobyty wraz z drużyną regionalną „Poultaria” na XXII OLIMPIADZIE KULINARNEJ IKA W ERFURCIE – NIEMCY
01.2008r I Miejsce w ogólnopolskim plebiscycie „Odkrycie Roku”, miesięcznika „KUCHNIA”
09.2006r I Miejsce w KULINARNYM PUCHARZE POLSKI. Poznań
03.2006r I Miejsce w „ARTE CULINARIA ITALIANA” Hotel „Marriott”. Warszawa
Grupy
Business Marketing
Marketing Sekrety. Social Media Marketing. Marketing wirusowy, marketing szeptany, event marketing, experiential marketing, guerilla marketing, marketing doświadczeń, content marketing.
MICE
MICE – Meetings (spotkania), Incentive (wyjazdy motywacyjne), Conferences (Konferencje), Events (Wydarzenia.