Witold Iwański

Szef kuchni restauracja Aruana Hotel Narvil Conference&SPA
Warszawa, mazowieckie

Języki

angielski
dobry

Doświadczenie zawodowe

Logo
Szef Kuchni Restauracja Aruana
Hotel Narvil Conference and SPA
Hilton Warsaw Hotel & Convention Centre
Senior Chef de Partie
Odpowiedzialny za główną restaurację hotelową Meza. Tworzenie menu, szkolenie pracowników, kierowanie personelem, utrzymywanie standardów hotelowych oraz najwyższej jakości serwowanych potraw. Monitoring HACCP
2007r. awans na stanowisko Chief de Partie
2011r. awans na stanowisko Senior Chief de Partie
Logo
Kucharz
Restauracja Grand Kredens
Logo
Kucharz
Klub On Off
Logo
kucharz
Restauracja Java Kava Szczyrk
HOTEL INTERCONTINENTAL WARSZAWA
Kucharz, umowa zlecenie
Praca przy organizacji bankietów.
Restauracja Frida, kuchnia meksykańska
Sheraton Warsaw Hotel
Praktykant, Kucharz, umowa zlecenie
Praktyki oraz praca na umowę zlecenie, cukiernia
Organizacja bankietów

Szkolenia i kursy

03.2013 Staż w restauracji Frantzen(**) Sztokholm, Szwecja (#12)

05.2012 Staż w restauracji Maaemo (**) Oslo, Norwegia

2007r Staż, Instytut Poula Bocuse w Lyonie, Francja

Specjalizacje

Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia

Organizacje

Członek Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów kuchni i Cukierni

Inne

09.2013 Zdobywca I miejsca w wszystkich kategoriach Wine&Food Noble Night

2012- Współprowadzący program kulinarny "Przez żołądek do serca" Polsat Cafe

11.2010 Udział w pierwszej edycji Hilton Worldwide Europe Culinary Cup w Wenecji

IV-VI’ 2008 KUCHNIA TV, główny kucharz prowadzący w programie kulinarnym DIETOSFERA

09.2009 II Miejsce w KULINARNYM PUCHARZE POLSKI. Poznań

03.2009 I Miejsce w VII OGÓLNOPOLSKIM KONKURSIE MŁODYCH TALENTÓW SZTUKI KULINARNEJ L’ART DE LA CUISINE MARTELL

10.2008 Brązowy medal zdobyty wraz z drużyną regionalną „Poultaria” na XXII OLIMPIADZIE KULINARNEJ IKA W ERFURCIE – NIEMCY

01.2008r I Miejsce w ogólnopolskim plebiscycie „Odkrycie Roku”, miesięcznika „KUCHNIA”

09.2006r I Miejsce w KULINARNYM PUCHARZE POLSKI. Poznań
03.2006r I Miejsce w „ARTE CULINARIA ITALIANA” Hotel „Marriott”. Warszawa

Grupy

Business Marketing
Business Marketing
Marketing Sekrety. Social Media Marketing. Marketing wirusowy, marketing szeptany, event marketing, experiential marketing, guerilla marketing, marketing doświadczeń, content marketing.
MICE
MICE
MICE – Meetings (spotkania), Incentive (wyjazdy motywacyjne), Conferences (Konferencje), Events (Wydarzenia.