Umiejętności
Kuchnia
Gotowanie
kursy gotowania
Języki
angielski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Szkolenia i kursy
LIPIEC 2013
Certyfikat ukończenia szkolenia z zakresu Pizzy&Pasty
MARZEC 2013
Certyfikat ukończenia szkolenia z obróbki wstępnej i cieplnej wołowiny-Beef Master
MARZEC 2013
Certyfikat ukończenia szkolenia z zakresu pasztetów, rolad oraz pieczystych
KWIECIEŃ 2012-STYCZEŃ 2013
Certyfikat ukończenia Akademii Branży Hotelarskiej, Restauracyjnej i Uzdrowiskowej-cykl szkoleń
branżowych i językowych -Mistrz Gastronomii
LUTY 1012
Indywidualny kurs gotowania z Kurtem Scheller'em
CZERWIEC 2011
Profesjonalny kurs gotowania - kuchnia francuska Kurta Scheller'a
PAŹDZIERNIK 2010
Profesjonalny kurs gotowania - kuchnia włoska Kurta Scheller'a
CZERWIEC 2010
Profesjonalny tygodniowy kurs gotowania Kurta Scheller'a
Certyfikat ukończenia szkolenia z zakresu Pizzy&Pasty
MARZEC 2013
Certyfikat ukończenia szkolenia z obróbki wstępnej i cieplnej wołowiny-Beef Master
MARZEC 2013
Certyfikat ukończenia szkolenia z zakresu pasztetów, rolad oraz pieczystych
KWIECIEŃ 2012-STYCZEŃ 2013
Certyfikat ukończenia Akademii Branży Hotelarskiej, Restauracyjnej i Uzdrowiskowej-cykl szkoleń
branżowych i językowych -Mistrz Gastronomii
LUTY 1012
Indywidualny kurs gotowania z Kurtem Scheller'em
CZERWIEC 2011
Profesjonalny kurs gotowania - kuchnia francuska Kurta Scheller'a
PAŹDZIERNIK 2010
Profesjonalny kurs gotowania - kuchnia włoska Kurta Scheller'a
CZERWIEC 2010
Profesjonalny tygodniowy kurs gotowania Kurta Scheller'a
Edukacja
Zainteresowania
Kuchnie świata, polityka, sport
Organizacje
-
Inne
Prawo jazdy kategorii B
Obsługa komputera: Microsoft Office, Internet
Obsługa komputera: Microsoft Office, Internet