Wioletta Łukaszuk

Wdrożeniowiec/Szkoleniowiec/Trener, Audytor/ Ekspert ds. prawa żywnościowego. Doradca do Spraw Żywienia
Olsztyn, warmińsko-mazurskie

Umiejętności

HACCP ISO 22000 Prowadzenie szkoleń projektowanie szkoleń Diagnoza potrzeb szkoleniowych i ewaluacja HACCP, ISO9001:2008, BRC, IFS Zapewnienia Jakości Prawo żywnościowe Audytor Wewnętrzny HACCP Pełnomocnik ds. systemów zarządzania jakością Audytor wewnętrzny ISO 9001 Wdrażanie i utrzymanie systemów zarządzania jakością FSSC 22000 Audyt wewnętrzny Wdrożenia systemów ISO 9001:2015 Tworzenie dokumentacji jakości Ekspert prawa żywności

Języki

angielski
biegły
niemiecki
dobry

Doświadczenie zawodowe

TUV Rheinland Polska Sp. z o. o.
Specjalista ds certyfikacji
Dokumentacja poaudytowa (BRC, BRC IoP, IFS, FSSC 22000, ISO 22000, GMP+, MAS3, MAS Log), szkolenia
Logo
trener, konsultant, audytor
LEADER GROUP
Prowadzenie szkoleń w zakresie rozwoju osobistego: motywacja kadry zarządzającej, motywacja pracowników, asertywność, praca zespołowa, zarządzanie czasem itp.

Konsultacje, szkolenia z zakresu systemów zarządzania i kontroli jakości GMP/GHP/HACCP, ISO 9001. ISO 19011, 5S, audyt systemów zarządzania i kontroli jakości.

Prowadzenie szkoleń w zakresie prawidłowego żywienia.
Logo
doradca do spraw żywienia, konsultant, szkoleniowiec, audytor
WIP DORADZTWO
Doradztwo, konsultacje i szkolenia w zakresie prawidłowego żywienia.
Konsultacje, szkolenia z zakresu systemów zarządzania i kontroli jakości GMP/GHP/HACCP, ISO, audyt systemów zarządzania i kontroli jakości.

BIO-LIFE: zdrowie, uroda - typowanie metaboliczne, analiza pierwiastkowa włosa, dieta ortomolekularna, zdrowa żywność i zdrowe, poprawne odżywianie.

Szkolenia i kursy

1. "Ekspert ds. prawa żywnoścowego" - szkolenie realizowane przez jednostkę certyfikującą TÜV SÜD Polska Sp. z o.o.

2. „Audytor wiodący”- normy ISO z serii 9000 – szkolenie realizowane przez jednostkę certyfikującą TÜV Rheinland Polska Sp. z o.o.

3. „Trener – szkoleniowiec” – kurs realizowany przez Centrum Szkoleniowo-Edukacyjne P&M Management Group.

4. „Księgowość z elementami kadr i płac” - kurs realizowany przez Grupę Olsztyńska Szkoła Biznesu s.c. Liczba godzin szkolenia: 250

5. „Pełnomocnik ds. systemu HACCP” – kurs organizowany przez Instytut Rozwoju Mleczarstwa UWM w Olsztynie (opieka naukowa prof. dr hab. S. Ziajka)

6. „Dokumentowanie systemu HACCP/GMP/GHP w produkcji i obrocie żywnością” kurs organizowany przez Instytut Rozwoju Mleczarstwa UWM w Olsztynie (opieka naukowa prof. dr hab. S. Ziajka)

7. „Praktyczny audyt wewnętrzny Systemu HACCP/GMP/GHP kurs organizowany przez Instytut Rozwoju Mleczarstwa UWM w Olsztynie (opieka naukowa prof. dr hab. S. Ziajka)

8. Kurs języka angielskiego w Victoria English College w Londynie - poziom zaawansowany

9. Elektyw ekonomiczny: podstawy ekonomiki, ekonomia przemysłu spożywczego. Regulacje prawne, organizacja i zarządzanie, zarządzanie i marketing, rachunkowość, gospodarka finansowa

Edukacja

Logo
Biotechnologia molekularna, technologia fermentacji, doktoranckie
Bielefeld University
Logo
Biotechnologia żywności, specjalność: technologia mleka - żywność probiotyczna, doktoranckie
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Logo
Technologia żywności, specjalność: biotechnologia, magisterskie
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie

Specjalizacje

Edukacja/Szkolenia
Coaching
Prawo
Doradztwo prawne
Zarządzanie jakością
Kontrola jakości
Zdrowie/Uroda/Rekreacja
Inne

Zainteresowania

Zdrowe odżywianie, zdrowy styl życia, medycyna naturalna

Taniec współczesny, nowoczesny

Motoryzacja

Inne

31.08.2006 - WiP Consulting Marketing – współpraca w zakresie prowadzenia szkoleń z systemu GMP/GHP/HACCP w przemyśle spożywczym

01.04. – 31.08.2006 - WiP Consulting Marketing – agencja reklamy i promocji – praca na stanowisku zastępcy dyrektora; dbałość o klientów, pozyskiwanie nowych klientów, zawieranie umów, reklama firmy

01.01.2005-30.04.2006 - LUK-HACCP CONSULTING Doradztwo i Usługi HACCP Wioletta Łukaszuk – własna działalność gospodarcza zajmująca się opracowywaniem dokumentacji systemów zarządzania jakością GMP/GHP/HACCP, wdrażaniem systemów zarządzania jakością GMP/GHP/HACCP w przemyśle spożywczym, szkoleniami osób zatrudnionych w przemyśle spożywczym z zakresu systemów zarządzana jakością GMP/GHP/HACCP, audytami systemów zarządzania jakością GMP/GHP/HACCP; od 09.2005 – współpraca z Warmińsko-Mazurską Radą Federacji Stowarzyszeń Naukowo-Technicznych NOT w Olsztynie

Grupy

14 wszystkich wypowiedzi
1 plus
A WOLNY ZAWóD
A WOLNY ZAWóD
FREELANCER - wolny zawód, kontakty, oferty itd.
Auditorzy Systemów Zarządzania
Auditorzy Systemów Zarządzania
Grupa osób związanych z auditowaniem Systemów Zarządzania takich jak ISO 9001, ISO 14001, PN-N/OHSAS 18001, ISO 27001, ISO/TS 16949, ISO 22000 (IFS, BRC), ISO 13485, ISO/IEC 17025, IRIS itp.
Audytorzy
Audytorzy
Grupa zawodowa:Audytor wewnętrzny
BIZNESMEN  Każdy może nim być
BIZNESMEN Każdy może nim być
Niezaleznie, po ktorej stronie przyslowiowej lady stoimy, kazdy z nas jest Klientem
Dieta
Dieta
Czyli jeść ze smakiem i zachować właściwą wagę :)
DIETETYCY
DIETETYCY
Dietetyka - nasza pasja
Dobre szkolenia
Dobre szkolenia
Sugestie dla trenerów od uczestników szkoleń. Pomysły, jak poprawić i udoskonalić szkolenia. Chodzi o tworzenie dobrych szkoleń, a nie o ich ocenę.
Facebooketing
Facebooketing
Facebook w marketingu. Grupa dla wszytskich, dla których facebook jest narzędziem marketingowym, prowadzacych facebook'owe strony firmowe, piszacych facebook'owe aplikacje i nie tylko.
ISO 22000
ISO 22000
Bezpieczeństwo żywności i systemy zarządzania to moje zainteresowania. Założenie grupy ma celu wymianę informacji i doświadczeń w zakresie tego standardu.
ISO 9001
ISO 9001
Grupa ma na celu przestawianie i analizę wymagań "królowej systemów zarządzania" (nie którzy powiedzą babci ;-)). czyli ISO 9001
Jakość
Jakość
Grupa osób związanych z zarządzaniem jakością, a także środowiskiem i bezpieczeństwem w organizacjach oraz auditowaniem systemów.
KOBIETY PO 30-STCE
KOBIETY PO 30-STCE
Grupa dla kobiet dojrzałych.