Krzemień Agnieszka
.
R. Wojciech
Menadżer ds. Badań i Rozwoju (R&D Manager), FoodCare Sp. z o.o.
Noworolnik Bartosz
technolog żywności
Wrzos Ewa
technolog, Food & Gastro Development
Dwojak (Nykiel) Natalia
Pełnomocnik ds. SZJiBŻ (HACCP/ISO 22000/IFS/UTZ/ certyfikat EKO, Fair Trade)
B. Lidia
Technolog żywności
Mazur Magdalena
technolog żywności, dietetyk
S. Angelika
Mistrz zmiany w dziale technologiczno - jakościowym, U Jędrusia sp. z o.o.
Bereza Małgorzata
Bezpieczeństwo żywnoście i zrównoważony rozwój biopaliw. Specjalista ds Jakości w przemyśle rolno-spożywczym.
Zwolańska Joanna
Grzybek Iwona
Technolog ds. kontroli jakości, “U Jędrusia” Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Gołda Małgorzata
Główny Technolog, Piwnice Win Importowanych VINFORT
K. Marta
Technolog Żywności i Żywienia Człowieka
Kozendra Izabela
Specjalista ds. zamówień publicznych/ofertowania
Ponikwia Małgorzata
mgr inż. Technologii Żywności i Żywienie Człowieka
S. Przemysław
Product Development Specialist, QFG Sp z o.o.
Bobek Andrzej
Kierownik piekarni, Lajkonik. House of Bakery
Machura Przemysław Jan
Student, Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Iwan Monika
Technolog żywności i Specjalista ds. jakości, U Jędrusia
Ł. Katarzyna
Laborant; Referent ds. kontroli; Absolwent Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Zaloguj się, aby zobaczyć wszystko, co dla Ciebie mamy.