Umiejętności
Logiczne myślenie
czynne prawo jazdy kat. B
Wysoka wiedza na temat procesów technologicznych i obróbki żywności.
Biegła znajomość obsługi komputera w tym pakietów biurowych(MS Office, OpenOffice) oraz innych aplikacji biurowych.
Języki
angielski
podstawowy
rosyjski
podstawowy
Szkolenia i kursy
W 2009 r. odbyłem szkolenie Dobre Jedzenie, Bezpieczne Jedzenie zorganizowane przez hotel Courtyard by Marriott,
ukończone certyfikatem
W 2010 r. odbyłem szkolenie z zakresu Alergie pokarmowe zgodne z Marriott Global Source – Food Allergens Course,
ukończone zaświadczeniem
W 2010 r. wziąłem udział w szkoleniu kulinarnym „Sekret Szefa” przeprowadzone przez Nestle Professional
ukończone dyplomem
ukończone certyfikatem
W 2010 r. odbyłem szkolenie z zakresu Alergie pokarmowe zgodne z Marriott Global Source – Food Allergens Course,
ukończone zaświadczeniem
W 2010 r. wziąłem udział w szkoleniu kulinarnym „Sekret Szefa” przeprowadzone przez Nestle Professional
ukończone dyplomem
Edukacja
Zainteresowania
Kuchnia, motoryzacja, wędkarstwo
Grupy
sggw
SGGW to jedna z najstarszych polskich uczelni. Zawsze wysoko w rankingach. Otrzymała tytuł „Najbardziej innowacyjnej i kreatywnej uczelni w Polsce”.