Umiejętności
stały rozwój
FMCG
Przemysł spożywczy
Produkcja żywności
Technologia Żywności
HACCP
Industrial Engineering
Planowanie produkcji
TPM
Doświadczenie zawodowe
Mistrz zmianowy/koordynator transferu linii produkcyjnej
Mistrz zmianowy:
Organizowanie i nadzór nad pracą ok. 50 osób. Zapewnienie jakości i standardów produkcji zgodnie z założonymi wydajnościami i kosztami.
Koordynator transferu linii produkcyjnej z fabryki w Yorku (Anglia):
Planowanie, koordynowanie szkoleń operatorów w fabryce w Yorku i Poznaniu,
Transfer wiedzy technologicznej
Planowanie, koordynowanie i realizacja uruchomienia linii produkcyjnej w zakładzie w Poznaniu.
Organizowanie i nadzór nad pracą ok. 50 osób. Zapewnienie jakości i standardów produkcji zgodnie z założonymi wydajnościami i kosztami.
Koordynator transferu linii produkcyjnej z fabryki w Yorku (Anglia):
Planowanie, koordynowanie szkoleń operatorów w fabryce w Yorku i Poznaniu,
Transfer wiedzy technologicznej
Planowanie, koordynowanie i realizacja uruchomienia linii produkcyjnej w zakładzie w Poznaniu.
Koordynator ds. Ciągłego Doskonalenia
Wdrażanie procesu Ciągłego Doskonalenia (Lean Manufacturing) w fabrykach Kraft Foods w Poznaniu i Cieszynie tj. 5S, SMED, Kaizen, TPM, narzędzia pozwalające na pełne zaangażowanie pracowników w proces Ciągłego Doskonalenia. Kierowanie zespołem interdyscyplinarnym ds. Ciągłego Doskonalenia w fabryce w Poznaniu.
Edukacja
Specjalizacje
Produkcja
Zarządzanie produkcją
Zainteresowania
Continous Improvement, TPM, basketball, football