Języki
niemiecki
dobry
angielski
podstawowy
rosyjski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
doradca/handlowiec
Dobór preparatów i urządzeń do skutecznej bioasekuracji.
Doradztwo, sprzedaż,szkolenia oraz serwis.
Doradztwo, sprzedaż,szkolenia oraz serwis.
Mistrz oddziału
Koordynowanie usług wykonywanych dla PKP S.A., PLK S.A oraz Przewozów Regionalnych.
Rekrutacja pracowników.
Audytowanie podległych obiektów dworcowych.
Rekrutacja pracowników.
Audytowanie podległych obiektów dworcowych.
TRENER
Prowadzenie szkoleń z programów Unii Europejskiej- zakres: technologie utrzymania czystości (wiedza dot.: maszyn czyszczących, preparatów chemicznych, stosowania wymaganych procedur, doczyszczania i pielęgnacji różnych rodzajów powierzchni ).
Prowadzenie szkoleń zakresu BHP.
Opracowywanie materiałów, prezentacji i ćwiczeń.
Doświadczenie zdobyte w ponad 2500 godzin zajęć, prowadzonych dla koordynatorów, brygadzistów oraz pracowników liniowych.
Prowadzenie szkoleń zakresu BHP.
Opracowywanie materiałów, prezentacji i ćwiczeń.
Doświadczenie zdobyte w ponad 2500 godzin zajęć, prowadzonych dla koordynatorów, brygadzistów oraz pracowników liniowych.
Młodszy asystent
Państwowa Inspekcja Sanitarna
Przeprowadzanie kontroli sanitarno-technicznych oraz dokumentacji zakładów (systemy HACCP, GHP, GMP), zatwierdzanie obiektów żywnościowych, tworzenie decyzji merytorycznych oraz orzeczeń z badań laboratoryjnych.
Pobieranie prób żywności w ramach Urzędowych Kontroli Żywności i Granicznych Kontroli Żywności.
Sporządzanie planów pracy oraz sprawozdań miesięcznych i rocznych.
Pobieranie prób żywności w ramach Urzędowych Kontroli Żywności i Granicznych Kontroli Żywności.
Sporządzanie planów pracy oraz sprawozdań miesięcznych i rocznych.
Szkolenia i kursy
Kurs programu Excel.
Przebyte szkolenie w ramach Polsko-Niemieckiego Projektu Współpracy Bliźniaczej Transition Facility 2006/018-180.04.01, z zakresu: "Higiena Żywności, główne wymagania mikrobiologiczne"
Przebyte szkolenie w ramach Polsko-Niemieckiego Projektu Współpracy Bliźniaczej Transition Facility 2006/018-180.04.01, z zakresu: "Higiena Żywności, główne wymagania mikrobiologiczne"
Edukacja
Specjalizacje
Edukacja/Szkolenia
Rozwój osobisty
Zainteresowania
Uzależniony od wędkarstwa ;), a ponadto wycieczki rowerowe, zwiedzanie nowych miejsc i dobre jedzenie...zarówno gotowanie, jak i oczywiście konsumpcja :)
Grupy
Jakość
Grupa osób związanych z zarządzaniem jakością, a także środowiskiem i bezpieczeństwem w organizacjach oraz auditowaniem systemów.
Zarządzanie Jakością
Grupa dla osób zawodowo zajmujących się zarządzaniem jakością (m.in. konsultantów, trenerów, pełnomocników ds. zarządzania jakością)