Umiejętności
Catering
Zarządzanie zespołem
Planowanie produkcji
Gotowanie
Kontrola kosztów
delegowanie zadań
restauracje
Kuchnia
Hotele
Języki
angielski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Szkolenia i kursy
Prawo Jazdy kat. A, kat. B
Szkolenie z zakresu HACCP GHP i GMP
Kurs pedagogiczny
Kurs VCC Metody i Techniki Zarządzania na Uniwersytecie Adama Mickiewicza
Szkolenie z zakresu HACCP GHP i GMP
Kurs pedagogiczny
Kurs VCC Metody i Techniki Zarządzania na Uniwersytecie Adama Mickiewicza
Edukacja
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Zainteresowania
Góry, motocykle
Grupy
Przedsiębiorczość
Przedsiębiorcy, osoby przedsiębiorcze, współpraca biznesowa, przyjaciele biznesowi, rozwój osobisty i firmowy, pomoc, dotacje, biznesplany. Przedsiębiorczość