Sylwia Sztobryn

Specjalista ds. Bezpieczeństwa Żywności, Pepsico Frito Lay
Warszawa, mazowieckie

Doświadczenie zawodowe

Frito Lay Poland Sp. z o.o.
Specjalista ds. Bezpieczeństwa Żywności
Zakres obowiązków
- Zarządzanie standardami GMP, GHP, CRP/AIB (Consumer Risk Protection)
- Monitorowanie zgodności działania systemu FSSC (ISO/TS 2202-1)
- Weryfikacja i walidacja systemu HACCP
- Prowadzenie analizy ryzyka dla nowych projektów i modernizacji
- Prowadzenie auditów wewnętrznych (zgodnie z wymaganiami CRP/AIB, FSSC) ok. 10 auditów/miesiąc
- Odpowiedzialność za wyniki niezapowiedzianych auditów zewnętrznych CRP/AIB;
- Szkolenie pracowników (ok. 400/rok)
Frito Lay Poland Sp. z o.o.
Laborant
- Zapewnienie konkurencji poprzez zwiększenie wskaźników jakościowych i bezpieczeństwa żywości
- Auditor wewnętrzny FSSC (2 audity/rok)
Lotte Wedel Sp.z o.o
Praktykant / Dział Produkcji
- Pomoc w organizacji i optymalizacji produkcji
- Tworzenie instrukcji operacyjnych
- Wdrażanie nowego produktu

Edukacja

Logo
Technologia żywności i żywienie człowieka, magisterskie
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

Grupy

sggw
sggw
SGGW to jedna z najstarszych polskich uczelni. Zawsze wysoko w rankingach. Otrzymała tytuł „Najbardziej innowacyjnej i kreatywnej uczelni w Polsce”.
Auditorzy Systemów Zarządzania
Auditorzy Systemów Zarządzania
Grupa osób związanych z auditowaniem Systemów Zarządzania takich jak ISO 9001, ISO 14001, PN-N/OHSAS 18001, ISO 27001, ISO/TS 16949, ISO 22000 (IFS, BRC), ISO 13485, ISO/IEC 17025, IRIS itp.