Umiejętności
Profesjonalne podejście
Zarządzanie zespołem
Zarządzanie Sprzedażą
zarządzanie czasem pracy własnej i zespołu
profesjonalna obsługa klienta, techniki sprzedaży i negocjacji
Języki
angielski
dobry
Doświadczenie zawodowe
Regionalny kierownik sprzedaży
- Tworzenie i rozbudowa regionalnej sieci sprzedaży
- opracowywanie krótko- i długoterminowej strategii sprzedaży w regionie
- przygotowanie i kontrola realizacji planów sprzedaży
- Budowa i rozbudowa sieci dystrybucji w regionie
- Zarządzanie polityką dystrybucji w regionie
- Uczestniczenie w budowie programów marketingowych
- Analiza działań konkurencji
- planowanie i realizacja budżetu regionu
- opracowywanie krótko- i długoterminowej strategii sprzedaży w regionie
- przygotowanie i kontrola realizacji planów sprzedaży
- Budowa i rozbudowa sieci dystrybucji w regionie
- Zarządzanie polityką dystrybucji w regionie
- Uczestniczenie w budowie programów marketingowych
- Analiza działań konkurencji
- planowanie i realizacja budżetu regionu
reprezentant handlowy
- Promowanie oraz sprzedaż środków do ochrony i pielęgnacji roślin oraz nawozów
- Pozyskiwanie nowych klientów i budowanie z nimi trwałych relacji
- Wprowadzanie nowych produktów oraz budowanie ich pozycji rynkowej
- Prezentacja ofert handlowych oraz wdrażanie działań reklamowych i marketingowych
- Obsługa kluczowych klientów rynku hurtowego i detalicznego
- Rozwijanie sieci sprzedaży
- Pozyskiwanie nowych klientów i budowanie z nimi trwałych relacji
- Wprowadzanie nowych produktów oraz budowanie ich pozycji rynkowej
- Prezentacja ofert handlowych oraz wdrażanie działań reklamowych i marketingowych
- Obsługa kluczowych klientów rynku hurtowego i detalicznego
- Rozwijanie sieci sprzedaży
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Grupy
Przedstawiciele Handlowi
Przedstawiciele Handlowi - nasza praca, codzienność, problemy i sprytne rozwiązania.
Śruta sojowa
Poekstrakcyjna śruta sojowa ma bardzo szerokie zastosowanie i w niektórych krajach (np. w USA) stanowi główną paszę białkową. Zalicza się ją do pasz najbardziej białkowych; zawiera 43% białka strawneg