Doświadczenie zawodowe
Specjalista, Manager Działu Rekrutacji
Poland Workforce Sp.z o.o. S.K.A.- Agencja Pracy Tymczasowej
- samodzielne realizowanie projektów rekrutacyjnych na rynku polskim, francuskim, niemieckim
- rekrutacja pracowników z sektora budowlanego, przemysłowego, spożywczego, gastronomicznego, turystycznego
- zarządzanie kilkuosobowym zespołem rekruterów
- opracowywanie testów oraz profili kompetencyjnych
- organizacja i nadzór testów praktycznych dla kandydatów
- prowadzenie rekrutacji na stanowiska kluczowe
- tworzenie narzędzi rekrutacyjnych
- poszerzanie i aktualizacja bazy kandydatów
- kalkulacja kosztów i odpowiedzialność za budżet działu rekrutacji
- współpraca z Urzędami Pracy, Szkołami Wyższymi
- organizacja Targów Pracy
- współpraca z mediami
- raportowanie i przygotowywanie analiz dla przełożonych
- wdrażanie i szkolenie nowych pracowników
- rekrutacja pracowników z sektora budowlanego, przemysłowego, spożywczego, gastronomicznego, turystycznego
- zarządzanie kilkuosobowym zespołem rekruterów
- opracowywanie testów oraz profili kompetencyjnych
- organizacja i nadzór testów praktycznych dla kandydatów
- prowadzenie rekrutacji na stanowiska kluczowe
- tworzenie narzędzi rekrutacyjnych
- poszerzanie i aktualizacja bazy kandydatów
- kalkulacja kosztów i odpowiedzialność za budżet działu rekrutacji
- współpraca z Urzędami Pracy, Szkołami Wyższymi
- organizacja Targów Pracy
- współpraca z mediami
- raportowanie i przygotowywanie analiz dla przełożonych
- wdrażanie i szkolenie nowych pracowników
Servive i Bar Manager
- praca w restauracjaach T.G.I. Friday's we Wrocławiu oraz Gdańsku, Inn Door House przy Hotelu Holiday Inn we Wrocławiu
- otwarcie i koordynowanie pracy 3 krakowskich restauracji Wielopole, Plantacja, Amber
- szkolenie pracowników oraz dbanie najwyższą jakość obsługi
-koordynowanie prawidłowej pracy restauracji
-układanie grafików
-comiesięczne prowadzenie spisu z natury i kontrola kosztów alkoholi
- nadzorowanie pracy operacyjnej restauracji
- organizacja imprez okolicznościowych
- otwarcie i koordynowanie pracy 3 krakowskich restauracji Wielopole, Plantacja, Amber
- szkolenie pracowników oraz dbanie najwyższą jakość obsługi
-koordynowanie prawidłowej pracy restauracji
-układanie grafików
-comiesięczne prowadzenie spisu z natury i kontrola kosztów alkoholi
- nadzorowanie pracy operacyjnej restauracji
- organizacja imprez okolicznościowych
Specjalizacje
Call Center
Zarządzanie Call Center
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Human Resources/Zasoby ludzkie
Rekrutacja/Employer Branding
Inne
- doświadczenie w zarządzaniu zespołem
- umiejętność ustalania priorytetów i organizacji zadań
- zaangażowanie oraz inicjatywa
- umiejętność ustalania priorytetów i organizacji zadań
- zaangażowanie oraz inicjatywa
Grupy
Francja: Kontakty handlowe we Francji, import-export, transport
Poszukuje nowe kontakty biznesowe w Polsce (usługi, import-export). Osoby zainteresowane biznesem we Francji zapraszam do współpracy (www.polcom.com).
ABY POMÓC W 48 GODZIN
Grupa ta ma na celu umożliwienie jej uczestnikom szybkie reagowanie na wzajemne potrzeby, nie tylko w wydaniu biznesowym. W założeniu skierowana do jak najszerszego ogrona osób, gdyż nigdy nie
bezinteresownie pomagamy sobie
W dzisiejszych czasach trudno o bezinteresowna pomoc, a może czas coś zmienic
BIZNES KONTAKT
Grupa której celem jest nawiązanie partnerskich, biznesowych kontaktów w szerokim słowa tego znaczeniu od kultury, poprzez finanse, zarządzanie, poszukiwanie partnera, sponsoring.
Możliwość wymiany k
BUDOWA DOMU
Grupa dla wszystkich osób, które budują lub planują budowę swojego własnego domu oraz związanych z budownictwem.
Budownictwo Technologie Architektura
Czasopismo Budownictwo, Technologie, Architektura przekazuje informacje i wiedzę na temat najnowszych technologii produkcji i zastosowania materiałów budowlanych (głównie cementu i betonu).
Dress Code czyli Etykieta Ubioru
Zasady dobierania odpowiedniego ubioru w sytuacjach biznesowych i nie tylko. Co wolno, a czego nie wypada założyć?