Umiejętności
Microsoft Excel
Micros fidelio
Materials Control
Języki
angielski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Patron Chef
"Maison Tomasz" Brasserie Polonaise ( Noyelles-Godault France )
Od roku 2018 współpracuję z francuskim inwestorem z którym wspólnie pracujemy nad stworzeniem sieci Polskich restauracji we Francji, Belgii i Holandii, o nazwie "Maison Tomasz" Brasserie Polonaise
PIERWSZA RESTAURACJA ZOSTAŁA OTWARTA W GRUDNIU 2019 W MIEŚCIE Noyelles-Godault
Wybór dostawcy sprzętu | Opracowanie technologi kuchni | Opracowanie receptur i szkolenie francuskiego Szefa Kuchni | Dobór i produktów regionalnych i polskich | Nadzór jako Patron Chef
PIERWSZA RESTAURACJA ZOSTAŁA OTWARTA W GRUDNIU 2019 W MIEŚCIE Noyelles-Godault
Wybór dostawcy sprzętu | Opracowanie technologi kuchni | Opracowanie receptur i szkolenie francuskiego Szefa Kuchni | Dobór i produktów regionalnych i polskich | Nadzór jako Patron Chef
Szef Kuchni/Executive Chef
Radisson Blu Hotel & Residences Zakopnae
Przygotowanie kuchni Restauracji z autorskim menu kuchni polskiej w stylu Brasserie, z oparciu o piec węglowy "JOSPER"
Przygotowanie kuchni hotelowej do otwarcia/Bankiety/Konferencje/ Imprezy okolicznościowe.
Opracowanie menu według obecnie panujących trendów w gastronomii w oparciu o zdrowe i ekologiczne produkty. Organizowanie i obsługa imprez, konferencji ,bankietów ,cateringów Opracowywanie grafików pracy i prowadzenie kart ewidencji czasu pracy podległego personelu.
Przyg otowywanie norm i receptur technolog icznych potraw.
Nadzór nad pracownikami kuchni w zakresie jakości wydawanych potraw Zamawianietowaruikontrolastanówmagazynowych
Negocjowanie kontraktów na dostawy towarów i surowców
Wdrażanie systemu bezpieczeństwa żywności HACCP
Wdrażanie BHP
Wdrażanie FIFO Utrzymanie odpowiedniego wskaźnika FC oraz całkowitych kosztów food cost
Rekrutacja i kierowanie podległym zespołem 20/25 osób
Ścisła współprca z działem marketingu i sprzedaży
Przygotowanie kuchni hotelowej do otwarcia/Bankiety/Konferencje/ Imprezy okolicznościowe.
Opracowanie menu według obecnie panujących trendów w gastronomii w oparciu o zdrowe i ekologiczne produkty. Organizowanie i obsługa imprez, konferencji ,bankietów ,cateringów Opracowywanie grafików pracy i prowadzenie kart ewidencji czasu pracy podległego personelu.
Przyg otowywanie norm i receptur technolog icznych potraw.
Nadzór nad pracownikami kuchni w zakresie jakości wydawanych potraw Zamawianietowaruikontrolastanówmagazynowych
Negocjowanie kontraktów na dostawy towarów i surowców
Wdrażanie systemu bezpieczeństwa żywności HACCP
Wdrażanie BHP
Wdrażanie FIFO Utrzymanie odpowiedniego wskaźnika FC oraz całkowitych kosztów food cost
Rekrutacja i kierowanie podległym zespołem 20/25 osób
Ścisła współprca z działem marketingu i sprzedaży
Szef kuchni
"Drukarnia Smaku" Zakopane
TWÓRCA KONCEPTU, KTÓRY W NIESPEŁNA OSIEM MIESIĘCY ZOSTAŁ UZNANY ZA NAJLEPSZĄ RESTAURACJE W ZAKOPANEM WEDŁUG OPINII KLIENTÓW, NAJMOCNIEJSZĄ STRONĄ KONCEPTU BYŁA KUCHNIA I JAKOŚĆ SERWOWANYCH DAŃ.
Pomoc w opracowaniu technologi kuchni i doborze sprzętu
Szkolenie personelu
Opracowanie autorskich receptur w oparciu o kuchni polską, regionalną , europejską
Otwarcie restauracji
Pomysł na nazwę
Nadzór autorski
Pomoc w znalezieniu Szefa Kuchni i przekazanie kontroli nad kuchnią w restauracji
Przygotowywanie norm i receptur technologicznych potraw
Wdrażanie systemu bezpieczeństwa żywności HACCP
Wdrażanie BHP
Utrzymanie odpowiedniego wskaźnika FC oraz całkowitych kosztów food cost
Pomoc w opracowaniu technologi kuchni i doborze sprzętu
Szkolenie personelu
Opracowanie autorskich receptur w oparciu o kuchni polską, regionalną , europejską
Otwarcie restauracji
Pomysł na nazwę
Nadzór autorski
Pomoc w znalezieniu Szefa Kuchni i przekazanie kontroli nad kuchnią w restauracji
Przygotowywanie norm i receptur technologicznych potraw
Wdrażanie systemu bezpieczeństwa żywności HACCP
Wdrażanie BHP
Utrzymanie odpowiedniego wskaźnika FC oraz całkowitych kosztów food cost
ambasador marki
Standaryzacja sieci restauracji franczyzowych, wizerunkowe i techniczne wsparcie marki.
Szef Kuchni/Executive Chef
Przygotowanie kuchni autorskiej Restauracji "Sfera by Sebastian Krauzowicz"
Przygotowanie kuchni hotelowej do otwarcia / Bankiety / Konferencje / Imprezy okolicznościowe
Udział w tworzeniu projektu technologicznego kuchni,
Wyposażenie kuchni w sprzęt ciężki
Opracowanie menu według obecnie panujących trendów w gastronomii / gastronomia molekularna / Sous Vide itd...
Organizowanie i obsługa imprez, konferencji, bankietów, cateringów
Opracowywanie grafików pracy i prowadzenie kart ewidencji czasu pracy podległego personelu
Przygotowywanie norm i receptur technologicznych potraw
Nadzór nad pracownikami kuchni w zakresie jakości wydawanych potraw
Zamawianie towaru i kontrola stanów magazynowych
Negocjowanie kontraktów na dostawy towarów i surowców
Wdrażanie systemu bezpieczeństwa żywności HACCP
Wdrażanie BHP
Wdrażanie FIFO
Utrzymanie odpowiedniego wskaźnika FC oraz całkowitych kosztów food cost
Rekrutacja i kierowanie podległym zespołem 25/30 osób
Kierowanie restauracją oraz zespolem obsługi kelnerskiej
Ścisła współpraca z działem marketingu i sprzedaży
Przygotowanie kuchni hotelowej do otwarcia / Bankiety / Konferencje / Imprezy okolicznościowe
Udział w tworzeniu projektu technologicznego kuchni,
Wyposażenie kuchni w sprzęt ciężki
Opracowanie menu według obecnie panujących trendów w gastronomii / gastronomia molekularna / Sous Vide itd...
Organizowanie i obsługa imprez, konferencji, bankietów, cateringów
Opracowywanie grafików pracy i prowadzenie kart ewidencji czasu pracy podległego personelu
Przygotowywanie norm i receptur technologicznych potraw
Nadzór nad pracownikami kuchni w zakresie jakości wydawanych potraw
Zamawianie towaru i kontrola stanów magazynowych
Negocjowanie kontraktów na dostawy towarów i surowców
Wdrażanie systemu bezpieczeństwa żywności HACCP
Wdrażanie BHP
Wdrażanie FIFO
Utrzymanie odpowiedniego wskaźnika FC oraz całkowitych kosztów food cost
Rekrutacja i kierowanie podległym zespołem 25/30 osób
Kierowanie restauracją oraz zespolem obsługi kelnerskiej
Ścisła współpraca z działem marketingu i sprzedaży
Executive Chef / Nadzór sezonowy nad obiektem
Hotel Masovia ***
Przygotowanie kuchni hotelowej do otwarcia
Udział w tworzeniu projektu technologicznego kuchni.
Wyposażenie kuchni w sprzęt ciężki.
Opracowanie menu według obecnie panujących trendów w gastronomii dostosowanych do regionu.
Przygotowywanie norm i receptur technologicznych potraw
Wdrażanie systemu bezpieczeństwa żywności HACCP
Wdrażanie BHP
Utrzymanie odpowiedniego wskaźnika FC oraz całkowitych kosztów food cost
Udział w tworzeniu projektu technologicznego kuchni.
Wyposażenie kuchni w sprzęt ciężki.
Opracowanie menu według obecnie panujących trendów w gastronomii dostosowanych do regionu.
Przygotowywanie norm i receptur technologicznych potraw
Wdrażanie systemu bezpieczeństwa żywności HACCP
Wdrażanie BHP
Utrzymanie odpowiedniego wskaźnika FC oraz całkowitych kosztów food cost
Szef Kuchni/Executive Chef
Przygotowanie kuchni hotelowej do otwarcia
Udział w tworzeniu projektu technologicznego kuchni,
Wyposażenie kuchni w sprzęt ciężki
Opracowanie menu według obecnie panujących trendów w gastronomii / gastronomia molekularna.
Organizowanie i obsługa imprez, konferencji, bankietów, cateringów
Opracowywanie grafików pracy i prowadzenie kart ewidencji czasu pracy podległego personelu
Przygotowywanie norm i receptur technologicznych potraw
Nadzór nad pracownikami kuchni w zakresie jakości wydawanych potraw
Zamawianie towaru i kontrola stanów magazynowych
Negocjowanie kontraktów na dostawy towarów i surowców
Wdrażanie systemu bezpieczeństwa żywności HACCP
Wdrażanie BHP
Utrzymanie odpowiedniego wskaźnika FC oraz całkowitych kosztów food cost
Udział w tworzeniu projektu technologicznego kuchni,
Wyposażenie kuchni w sprzęt ciężki
Opracowanie menu według obecnie panujących trendów w gastronomii / gastronomia molekularna.
Organizowanie i obsługa imprez, konferencji, bankietów, cateringów
Opracowywanie grafików pracy i prowadzenie kart ewidencji czasu pracy podległego personelu
Przygotowywanie norm i receptur technologicznych potraw
Nadzór nad pracownikami kuchni w zakresie jakości wydawanych potraw
Zamawianie towaru i kontrola stanów magazynowych
Negocjowanie kontraktów na dostawy towarów i surowców
Wdrażanie systemu bezpieczeństwa żywności HACCP
Wdrażanie BHP
Utrzymanie odpowiedniego wskaźnika FC oraz całkowitych kosztów food cost
Szef kuchni/Doradca kulinarny
F.P.H.STESKAL
Przygotowanie kuchni do otwarcia
Udział w tworzeniu projektu technologicznego kuchni,
Wyposażenie kuchni w sprzęt ciężki
Opracowanie menu według obecnie panujących trendów w gastronomii / gastronomia molekularna.
Organizowanie i obsługa imprez, konferencji, bankietów,
Opracowywanie grafików pracy i prowadzenie kart ewidencji czasu pracy podległego personelu
Przygotowywanie norm i receptur technologicznych potraw
Nadzór nad pracownikami kuchni w zakresie jakości wydawanych potraw
Zamawianie towaru i kontrola stanów magazynowych
Negocjowanie kontraktów na dostawy towarów i surowców
Wdrażanie systemu bezpieczeństwa żywności HACCP
Wdrażanie BHP
Utrzymanie odpowiedniego wskaźnika FC oraz całkowitych kosztów food cost
Udział w tworzeniu projektu technologicznego kuchni,
Wyposażenie kuchni w sprzęt ciężki
Opracowanie menu według obecnie panujących trendów w gastronomii / gastronomia molekularna.
Organizowanie i obsługa imprez, konferencji, bankietów,
Opracowywanie grafików pracy i prowadzenie kart ewidencji czasu pracy podległego personelu
Przygotowywanie norm i receptur technologicznych potraw
Nadzór nad pracownikami kuchni w zakresie jakości wydawanych potraw
Zamawianie towaru i kontrola stanów magazynowych
Negocjowanie kontraktów na dostawy towarów i surowców
Wdrażanie systemu bezpieczeństwa żywności HACCP
Wdrażanie BHP
Utrzymanie odpowiedniego wskaźnika FC oraz całkowitych kosztów food cost
Projekty
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Organizacje
-Członek "Poland Culinary Team"
-Członek: Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni i Cukierni
-Członek: The World Association of Cooks Societies
-Członek: Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni i Cukierni
-Członek: The World Association of Cooks Societies
Grupy
Bezpłatne porady wnętrzarskie
Poszukujesz porady w zakresie aranżacji wnętrz ? A może czujesz w sobie nieprzepartą chęć do niesienia pomocy ? No to tutaj możesz się wykazać. Dla firm i osób prywatnych
Dress Code czyli Etykieta Ubioru
Zasady dobierania odpowiedniego ubioru w sytuacjach biznesowych i nie tylko. Co wolno, a czego nie wypada założyć?
Fotoreportaż ślubny
Grupa dla osób zajmujących się [b]ZAWODOWO[/b] fotoreportażem ślubnym. Amatorów, pasjonatów, podglądaczy i ciekawskich nie przyjmujemy.
SMAKOWITY
Tak od lat se gotujemy :D Przyjmujemy TYLKO pełne profile, więc bez fotki nie wpuścimy !!!!!!! a co ? ;)
Hotel & Hotelarze
To miejsce spotkań wszystkich których istotną część w życiu stanowi praca w Hotelu.
Zaproś znajomych.
Hotel Remes Sport and Spa
Dla wszystkich przyszłych sympatyków, najlepszego centrum konferencyjno sportowego w Polsce.
Członkowie otrzymują atrakcyjne rabaty na usługi oraz free upgrades ;-)
Tylko dla Hotelarzy
Grupa Tylko dla Hotelarzy to nowa zamknięta dla zewnętrznych użytkowników platforma wymiany myśli, poglądów i doświadczeń z zakresu Hotelarstwa. To miejsce wirtualnego świętowania czyjegoś sukcesu, z