Umiejętności
kucharz
stylizacja
Gotowanie i przepisy
Kuchnia
konsultacje gastronomiczne
Zarządzanie w Gastronomii
Języki
angielski
dobry
niemiecki
podstawowy
rosyjski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Dyr. Produkcji, Główny technolog.
Lola's Cupcakes
Opracowanie od podstaw technologi produkcji, wdrożenie, logistyka dostaw surowców, logistyka dostaw produktów, kreowanie wizerunku produktu, tworzenie nowych produktów cukierniczych, opieka i zarządzanie pracownikami, dbanie o standardy i wymogi HACCP, GHP, GMP, sanepid, BHP, ppoż.
Szef kuchni, Menager Restauracji The nine club&restaurant
Organizacja pracy kuchni, zatrudnianie i zarządzanie pracownikami kuchni i restauracji, tworzenie menu w zależności od sezonu (kuchnia międzynarodowa, współczesna, tworzenie menu okolicznościowego dla potrzeb imprez zamkniętych, kierowanie procesem organizacji imprez zamknietych(kuchni i restauracji), dbanie o standardy i wdrożenie sys. HACCP, GHP, GMP, sanepid, BHP, ppoż.
Jako pierwsza restauracja w warszawie, serwowaliśmy dania kuchni/technologi sous vide.
Klienci których obsługiwałem to m.in. Citroen, Play Boy Polska, Wyborowa S.A., Agora S.A., Edipresse, Grupa Żywiec, Lorea'l, ITI TVN, GSK i wielu innych.
Jako pierwsza restauracja w warszawie, serwowaliśmy dania kuchni/technologi sous vide.
Klienci których obsługiwałem to m.in. Citroen, Play Boy Polska, Wyborowa S.A., Agora S.A., Edipresse, Grupa Żywiec, Lorea'l, ITI TVN, GSK i wielu innych.
kucharz/szef kuchni
M&M Catering&Party Magdalena Roczek
Organizacja pracy kuchni cateringowej, przygotowywanie potraw kuchni ciepłej, zimnej i deserów, Organizacja imprez cateringowych do 5000 os., organizacja przyjęć okolicznościowych: wesela, chrzciny, imprezy firmowe, eventy, zabawy sylwestrowe itp.
Szkolenia i kursy
-Scuola alberghiera e di ristorazione di serramazzoni - kurs kuchni włoskiej, w regionie Emillia Romania, ukończony certyfikatem
-kurs kuchni włoskiej w polsce ukonczony certyfikatem
Praktyka zawodowa:
2008 Hotel Miami Beach Milano Marittima-Włochy
2008 Hotel Hilton Warsaw
2007 Hotel Sheraton Warsaw
2007 Hotel Marriott Warsaw
2006 Hotel Marriott Warsaw
-kurs kuchni włoskiej w polsce ukonczony certyfikatem
Praktyka zawodowa:
2008 Hotel Miami Beach Milano Marittima-Włochy
2008 Hotel Hilton Warsaw
2007 Hotel Sheraton Warsaw
2007 Hotel Marriott Warsaw
2006 Hotel Marriott Warsaw
Edukacja
Specjalizacje
Edukacja/Szkolenia
Szkolenia
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Marketing
Kampanie marketingowe/Eventy
Media/Sztuka/Rozrywka
Organizacja i obsługa imprez
Reklama/Grafika/Kreacja/Fotografia
Fotografia
Zainteresowania
Kulinaria
Książki kucharskie
Muzyka
Podróże kulinarne
Książki kucharskie
Muzyka
Podróże kulinarne
Organizacje
Ogólnopolskie stowarzyszenie szefów kuchni i cukierni OSSKiC,
Euro Toques Polska,
WACS 2000
Euro Toques Polska,
WACS 2000
Inne
-III miejsce w konkursie lodowym „Hit sezonu 2007”(finał regionalny)
-Wyróżnienie w ogólnopolskim konkursie „Młody kreator sztuki kulinarnej 2007”
-II miejsce w ogólnopolskim konkursie kulinarnym „Olimpiada smaku 2007” w kategorii juniorzy.
-III miejsce w ogólnoświatowym konkursie WACS „Globar chef challenge” w Budapeszcie (półfinały europy centralnej) udział jako asystent szefa kuchni Sebastiana Krauzowicza 2007
-Laureat Olimpiady kulinarnej „IKA Erfurt 2008” (Kapitan drużyny)
-I miejsce w konkursie „IX Arte Culinaria Italiana 2009” (KWSG)
-Półfinalista konkursu „Młody kreator sztuki kulinarnej 2009”
-I miejsce w konkursie „Smaki europy 2009” Kamis
-Laureat stypendium Prezesa Rady Ministrów. (Stypendium 2008/2009, ustanowione przez Donalda Tuska)
-Nagroda od Prezydent m.st. Warszawy, Hanny Gronkiewicz-Waltz, za reprezentowanie polski w Olimpiadzie kulinarnej (2009)
-II Festiwal kuchni śródziemnomorskiej, I festiwal dań wigilijnych i kuchni sylwestrowej – organizator pokazów.
-Występy w Telewizji TVN w roli eksperta kulinarnego, oraz pokazy gotowania(Dzień dobry TVN 2008) -Praca dla Ambasady polskiej w Budapeszcie(bankiet 2008), oraz przygotowywanie przyjęcia dla przedstawicieli ambasady polskiej we Włoszech(2008)
-Udział w VIII Polskich dniach w Maso Corto we Włoszech, z ramienia Euro Toques Polska (2010)
-Udział w międzynarodowych targach i konferencjach Sirha 2011, oraz w konkursie Bocuse d’or 2011, w charakterze obserwatora
-Wyróżnienie w ogólnopolskim konkursie „Młody kreator sztuki kulinarnej 2007”
-II miejsce w ogólnopolskim konkursie kulinarnym „Olimpiada smaku 2007” w kategorii juniorzy.
-III miejsce w ogólnoświatowym konkursie WACS „Globar chef challenge” w Budapeszcie (półfinały europy centralnej) udział jako asystent szefa kuchni Sebastiana Krauzowicza 2007
-Laureat Olimpiady kulinarnej „IKA Erfurt 2008” (Kapitan drużyny)
-I miejsce w konkursie „IX Arte Culinaria Italiana 2009” (KWSG)
-Półfinalista konkursu „Młody kreator sztuki kulinarnej 2009”
-I miejsce w konkursie „Smaki europy 2009” Kamis
-Laureat stypendium Prezesa Rady Ministrów. (Stypendium 2008/2009, ustanowione przez Donalda Tuska)
-Nagroda od Prezydent m.st. Warszawy, Hanny Gronkiewicz-Waltz, za reprezentowanie polski w Olimpiadzie kulinarnej (2009)
-II Festiwal kuchni śródziemnomorskiej, I festiwal dań wigilijnych i kuchni sylwestrowej – organizator pokazów.
-Występy w Telewizji TVN w roli eksperta kulinarnego, oraz pokazy gotowania(Dzień dobry TVN 2008) -Praca dla Ambasady polskiej w Budapeszcie(bankiet 2008), oraz przygotowywanie przyjęcia dla przedstawicieli ambasady polskiej we Włoszech(2008)
-Udział w VIII Polskich dniach w Maso Corto we Włoszech, z ramienia Euro Toques Polska (2010)
-Udział w międzynarodowych targach i konferencjach Sirha 2011, oraz w konkursie Bocuse d’or 2011, w charakterze obserwatora
Grupy
Business Marketing
Marketing Sekrety. Social Media Marketing. Marketing wirusowy, marketing szeptany, event marketing, experiential marketing, guerilla marketing, marketing doświadczeń, content marketing.
Kobieta AKTYWNA
Grupa o Kobietach, które rozwijają się zarówno psyche jak i fizis, czyli aktywnie kształtują swój intelekt i pamiętają o swoim ciele :-)
Dla Kobiet, dla których wiele ciekawych kierunków wciąż jest d
Produkcje TV.
Zapraszam wszystkich ciepło, którzy mają styczność z TV, Domy Produkcyjne, Produkcje filmowe i Reklamowe.