Remigiusz Jarysz

Szef Kuchni, Catering Pyszoty
Poznań, wielkopolskie

Umiejętności

Zapewnienia Jakości Zarządzanie zespołem Gotowanie Odporność na stres, kreatywność, praca w grupie, dobra organizacja miejsca i czasu pracy,

Języki

angielski
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

Logo
Szef Kuchni
Catering Pyszoty

Szkolenia i kursy

- Prawo jazdy kat. A,B,C kurs na przewóz rzeczy, elektroniczna karta kierowcy

- Obsługa sprzętu lotniskowego w tym pojazdy specjalistyczne

- Odladzarki - MAN,VOLVO,

- Pojazdy sanitarne – RENAULT,DAF,WV

- Ciągniki specjalistyczny do holowania samolotów MULAG,SCHOPF

- UDT uprawniający do obsługi w kat. IP podesty ruchome przejezdne – wolnobieżne –samojezdne montowane na pojeździe -przewoźne

Edukacja

Logo
Turystyka i Rekreacja, licencjackie
Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii

Specjalizacje

Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia

Zainteresowania

Gotowanie
Podróże
Nurkowanie
Motoryzacja

Organizacje

Kurs Nurka Organizacji CMAS