Języki
angielski
dobry
Doświadczenie zawodowe
Regionalny Kierownik ds. Logistyki Komercyjnych Środków Trwałych i Serwisu Instalacji Barowych
Kierownik Działu Gastronomii /HoReCa Manager/
DZIAŁ HANDLOWY:
1.Realizacja planów sprzedażowych
2.Sporządzanie zestawień i prognoz sprzedaży oraz ich analiza
3.Podział planu miesięcznego na poszczególnych PH w rozbiciu na brandy
4.Kontrola windykacyjna klientów
5.Ocena i kontrola jakości pracy PH na punktach gastronomicznych
6.Przygotowywanie i wdrażanie akcji promocyjnych
7.Negocjacje u kluczowych klientów i ustalanie warunków umów handlowych
8.Kontrola i inwentaryzacje opakowań zwrotnych
9.Obsługa imprez plenerowych od strony handlowej
DZIAŁ KEG SERWIS:
1.Prowadzenie ewidencji środków trwałych i bazy danych klientów
2.Prowadzenie magazynu Keg Serwis
3.Zamówienia i zakup części zamiennych do urządzeń nalewowych
4.Przygotowywanie planów inwestycyjnych na lata następne, kontrola ich wykonania
5.Kontrola i prowadzenie ewidencji wykonywanych serwisów w cyklu miesięcznym dla każdego serwisanta
6.Logistyka tras serwisowych i podział terenu między serwisantów
7.Ocena i kontrola jakości pracy serwisantów na punktach gastronomicznych
8.Sporządzanie raportów dla krajowego Keg Serwisu w Żywcu
9.Obsługa imprez plenerowych od strony technicznej
1.Realizacja planów sprzedażowych
2.Sporządzanie zestawień i prognoz sprzedaży oraz ich analiza
3.Podział planu miesięcznego na poszczególnych PH w rozbiciu na brandy
4.Kontrola windykacyjna klientów
5.Ocena i kontrola jakości pracy PH na punktach gastronomicznych
6.Przygotowywanie i wdrażanie akcji promocyjnych
7.Negocjacje u kluczowych klientów i ustalanie warunków umów handlowych
8.Kontrola i inwentaryzacje opakowań zwrotnych
9.Obsługa imprez plenerowych od strony handlowej
DZIAŁ KEG SERWIS:
1.Prowadzenie ewidencji środków trwałych i bazy danych klientów
2.Prowadzenie magazynu Keg Serwis
3.Zamówienia i zakup części zamiennych do urządzeń nalewowych
4.Przygotowywanie planów inwestycyjnych na lata następne, kontrola ich wykonania
5.Kontrola i prowadzenie ewidencji wykonywanych serwisów w cyklu miesięcznym dla każdego serwisanta
6.Logistyka tras serwisowych i podział terenu między serwisantów
7.Ocena i kontrola jakości pracy serwisantów na punktach gastronomicznych
8.Sporządzanie raportów dla krajowego Keg Serwisu w Żywcu
9.Obsługa imprez plenerowych od strony technicznej
Specjalizacje
Inżynieria
Elektronika/Elektryka
Zainteresowania
http://www.suzukicycles.com/Products/C50K8/Default.aspx