Rafał Sanetas

Szef kuchni
Mrozy, mazowieckie

Umiejętności

Microsoft Excel Microsoft Word rekrutacja Zarządzanie zespołem Umiejętność ustalania priorytetów Prawo jazdy kat B odpowiedzialność Kontrolowanie jakości i postępu prac Wdrażanie rozwiązań i opracowanie nowych procedur Planowanie i koordynowanie, delegowanie zadań, zarządzanie zespołem, organizacja pracy Znajomość systemu HACCP w tym GMP i GHP Umiejętność słuchania, obserwacji

Języki

angielski
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

Logo
Manager osób ds. żywienia zbiorowego
FUDEKO SA
-nadzór nad podległymi kontraktami
-zarządzanie pracą podległego zespołu
-kontrola czasu pracy pracowników
-kontrola kosztów i zarządzanie budżetem kontraktów
-kontakt z klientami i dostawcami
-ścisła współpraca z innymi działami firmy
Logo
Kierownik produkcji
Królewieckie sp zoo
-tworzenie szczegółowych receptur i wdrażanie do produkcji potraw sezonowych
-analiza, przedstawianie wniosków i ewentualna poprawa receptur
-nadzór nad jakością i smakiem potraw
-sprawne organizowanie pracy własnej, delegowanie zadań podwładnych, tworzenie procedur pracy w kuchni, analiza ewentualnych nieprawidłowości i wprowadzanie zmian. Ustalanie grafiku dla pracowników i planowanie urlopów.
-nadzorowanie i koordynowanie zadań realizowanych przez zespół kucharzy i personelu pomocniczego. Włączenie pracowników w rozwój firmy – pytanie ich o sugestie, wspólne rozwiązywanie problemów
-rozwiązywanie problemów technicznych, organizacja zaopatrzenia opakowań, gazu, materiałów eksploatacyjnych itp.
-organizowanie i nadzór nad zaopatrzeniem w surówce i półfabrykaty
-przestrzeganie norm i zasad bezpieczeństwa żywności w tym:
- GMP - Dobrej Praktyki Produkcyjnej
- GHP - Dobrej Praktyki Higienicznej
- HACCP – Analiza Zagrożeń i Krytyczne Punkty Kontroli
Logo
Corporate Chef
Foodio Concepts i Investments sp zoo - kuchnia meksykańska i hotdogeria
-aktywny udział w tworzeniu oferty restauracji zgodnego z założeniami konceptów.
-nadzór nad bezpieczeństwem żywności oraz wdrożenie standardów HACCP oraz innych standardów zwiększających bezpieczeństwo żywności.
-zarządzanie kuchnią produkcyjną (zbudowanie jej od podstaw: receptury, produkcja, dystrybucja)
-współudział we wdrożeniu i nadzór nad systemami kontroli jakości produktów/potraw
-audytowanie lokali (Best Practice Evaluation) i pełne raportowanie
-kontrola kosztów, w szczególności kosztów zakupów produktów, kosztu pracowniczego oraz wszystkich dodatkowych wydatków.
-aktywne poszukiwanie optymalnych dostawców surowców oraz nadzór na bieżącą współpracą z Nimi.
-nadzór nad pracą zespołu kuchni we wszystkich lokalizacjach.
-aktywny udział w procesie otwierania nowych restauracji poprzez:
a. Współtworzenie technologii kuchni
b. Organizowaniu łańcucha dostaw
c. Udział w rekrutacji personelu oraz szkolenie
-współtworzenie, utrzymywanie oraz egzekwowanie wszystkich standardów operacyjnych kuchni
-nadzór nad gospodarką magazynową oraz przeprowadzanymi inwentaryzacjami magazynów
Hard Rock Cafe
kitchen manager
-utrzymanie odpowiedniej jakości korporacyjnej przy określonym labor cost i food cost
-rekrutacja
-tworzeniem budżetu
-koordynowanie zamówień surowców produkcyjnych do bieżącej działalności kuchni
-nadzór nad prawidłowym ewidencjonowaniem procesu przyjmowania zamówień w systemie magazynowym oraz gospodarką magazynową
-udział przy otwieraniu nowych obiektów
-przygotowywanie dań tex-mex
Logo
SZEF KUCHNI
Ministrerstwo Spraw Zagranicznych (kantyna / catering / delegacje rządowe)
-organizacja pracy podległego personelu
-przygotowanie menu do bufetu pracowniczego MSZ (350-500 osób dziennie)
-planowanie zaopatrzenia kuchni
-przyrządzanie menu i obsługa delegacji rządowych w MSZ
-organizacja cateringów zewnętrznych i wewnętrznych w MSZ, Teatrze Wilekim, PKiN
-przygotowywanie dań międzynarodowych
Logo
SZEF KUCHNI
JAZZ BISTRO GROUP
-organizacja pracy podległego personelu
-przygotowanie oferty gastronomicznej, gramatur i kontrola food cost
-stosowanie prawidłowej technologii sporządzania potraw
-nadzór nad wydawaniem dań do konsumpcji o określonej wadze, zgodnie z przyjętymi recepturami
-zarządzanie zapasami i zamówieniami
-szkolenie personelu ze znajomości menu i sposobu przygotowania dań
-przygotowywanie dań kuchni polskiej i włoskiej
Logo
SZEF KUCHNI
Restauracja KOM
-wprowadzanie nowości kulinarnych i prezentacje serwowanych dań
-kontrola inwentaryzacji i racjonalne wykorzystanie surowców
-organizowanie pracy personelu
-wybieranie rodzajów i jakości surowców oraz ich dostawców
Logo
ZASĘPCA SZEFA KUCHNI
BERK Sp.z o.o. ( RESTAURACJA SENSE )
-znajomość i racjonalne kształtowanie kosztów produkcji
-dopilnowanie zasad zachowania higieny pracy, sprzętu i produktów oraz estetycznej prezentacji serwowanych dań
-kontrola inwentaryzacji
-przygotowywanie dań kuchni fusion oraz dań z woka
Logo
Kucharz (Chef de Partie)
LONGUEVILLE MANOR-JERSEY ( http://www.longuevillemanor.com/ )
-przygotowywanie dań, dbanie o ich jakość i sposób podawania
-poznawanie nowych trendów w świecie kulinarnym
-przygotowywanie dań kuchni francuskiej i innych
Logo
ZASTĘPCA SZEFA KUCHNI
KOMUNIKAT Sp.z o.o. ( RESTAURACJA KOM )
-dobieranie i organizowanie pracy personelu
-wybieranie rodzajów i jakości surowców oraz ich dostawców
-przygotowywanie dań kuchni Marokańskiej i Kalifornijskiej
Logo
KUCHARZ ( od 2004-05 ZASTĘPCA SZEFA KUCHNI )
BERK Sp. z o.o. ( RESTAURACJA SENSE )
-branie udziału w ustaleniach menu
-wykonywanie poleceń właściciela wynikające z organizacji restauracji
-przygotowywanie dań kuchni fusion i dań z woka na otwartej kuchni
Logo
KUCHARZ
RESTAURACJE '99 ( RESTAURACJA 99 )
-przygotowywanie dań kuchni śródziemnomorskiej w otwartej kuchni

Edukacja

Logo
EKONOMIA Specjalizacja:ZARZĄDZANIE ZASOBAMI LUDZKIMI, licencjackie
Wyższa Szkoła Działalności Gospodarczej w Warszawie
Logo
Technik Technolog Żywienie Zbiorowe, średnie
Zespół Szkół Gastronommicznych im. prof. Eugeniusza Pijanowskiego

Specjalizacje

Finanse/Ekonomia
Zarządzanie finansami
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Produkcja
Optymalizacja procesu produkcji
Produkcja
Zarządzanie produkcją
Zarządzanie jakością
Zapewnienie jakości
Redirecting to /narzedzia/captcha Redirecting to /narzedzia/captcha.

Grupy

49 wszystkich wypowiedzi
0 plusów
Biblia smaków
Biblia smaków
Wejdź jeśli się nie boisz i twórz ją jeśli potrafisz.
Business Lunch
Business Lunch
Szukasz lokalu na spotkania z klientami, chcesz podzielić się swoimi spostrzeżeniami z lokali gdzie byłeś. Przyłącz się do nas :)
CATERING
CATERING
Grupa zrzeszająca event menagerów oraz ludzi związanych z organizacją wszelkiego rodzaju imprez z udziałem cateringu. Celem forum jest wymiana doświadczeń ze współpracy z firmami cateringowymi...
Dish of the Day
Dish of the Day
Your favourite recipes! Ulubione przepisy
FIGHTING CLUB
FIGHTING CLUB
Klub amatorów sztuk i sportów walki
Film polski
Film polski
Bareja, Kondratiuk, Piwowski... Forum miłośników polskiego kina z czasów PRL
SMAKOWITY
SMAKOWITY
Tak od lat se gotujemy :D Przyjmujemy TYLKO pełne profile, więc bez fotki nie wpuścimy !!!!!!! a co ? ;)
Head Hunters
Head Hunters
Łowcy Talentów.
Human Resources
Human Resources
Zasoby Ludzkie, Praca, Kariera, Szkolenia, Polityka Personalna, Rekrutacja
humor - dowcip
humor - dowcip
grupa jest dla osób, które uwielbiają się śmiać - wpisz tylko zasłyszany, otrzymany (mail,gg) kawał, nie komentuj innych i baw się dobrze. BEZ MODEROWANIA
Jamie Olivier
Jamie Olivier
Dla wszystkich wielbicieli talentu do gotowania, który zwykłemu chłopakowi pomógł w zdobyciu serca pięknej kobiety, pieniędzy i sławy.
Kredyt mieszkaniowy i budowlany
Kredyt mieszkaniowy i budowlany
Grupa dla osób ...