Języki
angielski
biegły
rosyjski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Sales Manager of Dairy Division, Poland
ICL Food Specialties
utrzymanie i rozwój współpracy z aktualnymi dużymi firmami mleczarskimi –na rynku polskim, wdrażanie nowych rozwiązań technologicznych i produktowych, doradztwo technologiczne (techniczne oraz technologiczne), aktywne inspirowanie klientów do wdrażania nowych produktów (Innovation days, prezentacje nowych konceptów), aktywne rozwiązywanie problemów techniczno-technologicznych u klientów, negocjowanie warunków współpracy, planowanie sprzedaży (estymacja), przygotowywanie raportów sprzedażowych, współudział w tworzeniu budżetu.
Key Account Manager, Central Eastern Europe
Chr. Hansen Poland
utrzymanie i rozwój współpracy z aktualnymi dużymi firmami mleczarskimi – Danone, Lactalis, Mlekpol oraz Polmlek, wdrażanie nowych rozwiązań technologicznych i produktowych, doradztwo technologiczne (techniczne oraz technologiczne), aktywne inspirowanie klientów do wdrażania nowych produktów (Innovation days, prezentacje nowych konceptów), aktywne rozwiązywanie problemów techniczno-technologicznych u klientów, negocjowanie warunków współpracy, planowanie sprzedaży (estymacja), przygotowywanie raportów sprzedażowych, współudział w tworzeniu budżetu.
Kierownik serowni
nadzór nad produkcją w działach serowni, dojrzewalni oraz konfekcjonowania sera (110 osób), zarządzanie zasobami ludzkimi, kontrola jakości produkcji oraz końcowego produktu, wprowadzanie zmian technologicznych mających na celu poprawę jakości produktów planowanie produkcji, wdrażanie nowych produktów oraz nowych technologii, rozliczanie produkcji, tworzenie rocznego budżetu działu, współpraca z działem marketingu oraz handlu w ramach tworzenia nowych produktów
Sales manager
Chr. Hansen Poland
aktywne pozyskiwanie klientów oraz kontaktów handlowych a także utrzymanie i rozwój współpracy z aktualnymi klientami, wdrażanie nowych rozwiązań technologicznych i produktowych, doradztwo technologiczne (techniczne oraz technologiczne), aktywne rozwiązywanie problemów techniczno-technologicznych u klientów, negocjowanie warunków współpracy, planowanie sprzedaży (estymacja), przygotowywanie raportów sprzedażowych, współudział w tworzeniu budżetu.
Kierownik zmiany
nadzór nad produkcją na zmianie (30 osób), zarządzanie zasobami ludzkimi, kontrola jakości produkcji oraz końcowego produktu, planowanie produkcji, wprowadzanie zmian technologicznych mających na celu poprawę jakości produktów, wdrażanie nowych produktów oraz nowych technologii, optymalizacja produkcji (zwiększenie produktywności przy jednoczesnym polepszeniu jakości)
Szkolenia i kursy
Six Sigma - green belt level
Miller Heimann Training
Umiejętność prezentacji - komunikacja werbalna i niewerbalna
Miller Heimann Training
Umiejętność prezentacji - komunikacja werbalna i niewerbalna
Edukacja
Specjalizacje
Produkcja
Optymalizacja procesu produkcji
Sprzedaż
Inżynieria/Technika/Produkcja
Sprzedaż - FMCG
Artykuły spożywcze/Alkohol/Tytoń
Zainteresowania
Bieganie, piłka nożna (głównie oglądanie ligi angielskiej), czytanie książek kryminalistycznych, długie spacery z psem,
W okresie letnim - wycieczki rowerowe
W okresie letnim - wycieczki rowerowe
Grupy
Rynek Farmaceutyczny
Grupa dla osób profesjonalnie zajmujących się rynkiem farmaceutycznym. Ma na celu wymianę informacji na temat zmian na rynku farmaceutycznym w Polsce jak i za granicą.
Six Sigma
Grupa dla osób zajmujących się doskonaleniem procesów biznesowych wg jednej z wiodących metod.
Technolodzy Żywności
Grupa dla technologów i inżynierów pracujących w przemyśle spożywczym oraz dla osób zainteresowanych produkcją i jakością żywności.
Uniwersytet Warmińsko Mazurski w Olsztynie
studenci, absolwenci, doktoranci wszystkich wydziałów UWM w Olsztynie
UWM Olsztyn Wydział Nauk o Żywności
Strona przeznaczona jest dla wszystkich obecnych, przyszłych studentów oraz absolwentów UWM Wydział Nauki o Żywności