Języki
francuski
biegły
angielski
dobry
niemiecki
podstawowy
Szkolenia i kursy
„Sugestywna sprzedaż usług w gastronomii”, „Promocja usług turystycznych”, „Nowe trendy w gastronomii”, „Seminarium branżowe w ramach programu Buduj Hotel”. Produkcja, profesjonalne serwowanie oraz sugestywna sprzedaż następujących produktów: Smirnoff Black, Grey Goose, Belvedere, Hennessy, Moët & Chandon.
Udział w wielu degustacjach, m.in. ‘Alzacja’ w Warszawie, „Wina Francji’ w Krakowie 2008.
Udział w wielu degustacjach, m.in. ‘Alzacja’ w Warszawie, „Wina Francji’ w Krakowie 2008.
Edukacja
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Zainteresowania
kuchnia francuska - wina, podróże po restauracjach odznaczonych gwiazdkami Michelin,
sport – piłka siatkowa, koszykówka, piłka nożna,
motoryzacja- samochody sportowe i terenowe,
sport – piłka siatkowa, koszykówka, piłka nożna,
motoryzacja- samochody sportowe i terenowe,
Inne
2007-2009 Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu,kierunek; turystyka i rekreacja,specjalność; zarządzanie i marketing w hotelarstwie, gastronomii, turystyce i rekreacji,
2007-2008 Centrum Kształcenia Zawodowego CFA Louis Prioux w Bar Le Duc – Francja, uzyskanie II dyplomu zawodowego “Brevet d'études Profesionnelle (BEP)”,
2002-2006 Wyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa w Łodzi, specjalność; turystyka i hotelarstwo, specjalizacja; zarządzanie gastronomią,
2003-2004 Centrum Kształcenia Zawodowego CFA Louis Prioux w Bar Le Duc – Francja,w ramach europejskiego programu “EUROTUR”, uzyskanie dyplomu zawodowego ”Certificat d’aptitude Professionnelle” (CAP).
1998-2002 Zespół Szkół Gastronomicznych w Łodzi, Liceum Zawodowe – uzyskanie tytułu zawodowego: kelner, bufetowy.
2007-2008 Centrum Kształcenia Zawodowego CFA Louis Prioux w Bar Le Duc – Francja, uzyskanie II dyplomu zawodowego “Brevet d'études Profesionnelle (BEP)”,
2002-2006 Wyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa w Łodzi, specjalność; turystyka i hotelarstwo, specjalizacja; zarządzanie gastronomią,
2003-2004 Centrum Kształcenia Zawodowego CFA Louis Prioux w Bar Le Duc – Francja,w ramach europejskiego programu “EUROTUR”, uzyskanie dyplomu zawodowego ”Certificat d’aptitude Professionnelle” (CAP).
1998-2002 Zespół Szkół Gastronomicznych w Łodzi, Liceum Zawodowe – uzyskanie tytułu zawodowego: kelner, bufetowy.
Grupy
Aleja Smakoszy Kuchnia Francuska
Grupa zrzeszająca wielbicieli i smakoszy francuskiej kuchnii i tradycji kulinarnej znad Loary.
Francais en Pologne
Club d'échanges, de discussions et de rencontres pour la communauté francophone établie en Pologne.
SMAKOWITY
Tak od lat se gotujemy :D Przyjmujemy TYLKO pełne profile, więc bez fotki nie wpuścimy !!!!!!! a co ? ;)
Hotel & Hotelarze
To miejsce spotkań wszystkich których istotną część w życiu stanowi praca w Hotelu.
Zaproś znajomych.
Hotel Remes Sport and Spa
Dla wszystkich przyszłych sympatyków, najlepszego centrum konferencyjno sportowego w Polsce.
Członkowie otrzymują atrakcyjne rabaty na usługi oraz free upgrades ;-)
Hotelarze i Gastronomowie
Szukasz stażystów do swojego Hotelu lub Restauracji? Zapraszamy na www.work-and-fun.com
Klub Konesera
Klub stworzony dla osób,które cenią sobie dobry smak. Herbaciarnie ,Restauracje ,Winiarnie ,Kawiarnie , Cukierenki,..Kącik kulinarny...
Praca w branży hotelarskiej i gastronomicznej
hotele, restauracje, kluby, ośrodki wypoczynkowe - oferty pracy, opinie na temat pracodawców, informacje o wynagrodzeniach w branży
Prowansja
Pola lawendowe,świeże oliwki i trufle,prażące słońce...i urlop!:)Komu udało się dotrzeć do najbardziej urokliwych zakątków Prowansji?co trzeba i można zobaczyc w ciągu 10 dni, z namiotem w aucie i..je
Świat Wina
Wino... to nie tylko napój, to także temat rozmów, styl życia. Zapraszam miłośników tego trunku. Rozmawiajmy o winie, polecajmy sobie wina, uczmy się.