Doświadczenie zawodowe
Brand Ambassador
Promowanie marek CEDC w hotelach 4* i 5*, oraz restauracjach LUX na terenie północnej, zachodniej i częściowo południowej Polski
Nawiązywanie trwałych relacji z dyrektorami i menagerami hoteli
Organizacja i prowadzenie szkoleń produktowych z portfolio CEDC
Dobór i zarządzanie odpowiednią ekspozycją produktów w hotelu
Pozyskiwanie nowych klientów
Rozwijanie sieci sprzedaży
Przygotowanie podsumowań pracy w formie prezentacji
Realizacja planów sprzedażowych i listingowych
Analizowanie rynku i działalności konkurencji
Wdrażanie programów lojalnościowych dla pracowników obsługi
Negocjacje, przygotowywanie i koordynacja umów sponsoringowych
Nawiązywanie trwałych relacji z dyrektorami i menagerami hoteli
Organizacja i prowadzenie szkoleń produktowych z portfolio CEDC
Dobór i zarządzanie odpowiednią ekspozycją produktów w hotelu
Pozyskiwanie nowych klientów
Rozwijanie sieci sprzedaży
Przygotowanie podsumowań pracy w formie prezentacji
Realizacja planów sprzedażowych i listingowych
Analizowanie rynku i działalności konkurencji
Wdrażanie programów lojalnościowych dla pracowników obsługi
Negocjacje, przygotowywanie i koordynacja umów sponsoringowych
Specjalista ds. Rozwoju Rynku - gastronomia
Negocjowanie umów wyłącznościowych
Nawiązywanie trwałych relacji z właścicielami i menagerami lokali gastronomicznych
Kompleksowe przygotowanie eventów promocyjnych
Wdrażanie ogólnopolskich letnich i zimowych akcji promocyjnych
Opracowywanie i wdrażanie promocji lokalnych
Wspieranie wybranych imprez (otwarcia lokali, imprezy okolicznościowe)
Systematyczny przegląd lokali pozostających pod opieką
Przeciwdziałanie działaniom konkurencji
Przygotowywanie raportów obejmujących: sprzedaż produktu, ilości konsumentów, dynamikę konkurencji
Promowanie wizerunku firmy
Aranżowanie i projektowanie kart menu dla hoteli, restauracji i mniejszych lokali gastronomicznych
Przygotowywanie zestawień monitoringów sprzedażowych
wybranych produktów
Opieka nad projektami:
1. MŚ w piłce siatkowej Stare Jabłonki
2. MTS Herring Szczecin
3. Imprezy dla sieci lokalnych (Chata Polska, Lewiatan)
4. Pole golfowego Sobienie – Królewskie
5. Imprezy dla sieci hoteli Qubus
Nawiązywanie trwałych relacji z właścicielami i menagerami lokali gastronomicznych
Kompleksowe przygotowanie eventów promocyjnych
Wdrażanie ogólnopolskich letnich i zimowych akcji promocyjnych
Opracowywanie i wdrażanie promocji lokalnych
Wspieranie wybranych imprez (otwarcia lokali, imprezy okolicznościowe)
Systematyczny przegląd lokali pozostających pod opieką
Przeciwdziałanie działaniom konkurencji
Przygotowywanie raportów obejmujących: sprzedaż produktu, ilości konsumentów, dynamikę konkurencji
Promowanie wizerunku firmy
Aranżowanie i projektowanie kart menu dla hoteli, restauracji i mniejszych lokali gastronomicznych
Przygotowywanie zestawień monitoringów sprzedażowych
wybranych produktów
Opieka nad projektami:
1. MŚ w piłce siatkowej Stare Jabłonki
2. MTS Herring Szczecin
3. Imprezy dla sieci lokalnych (Chata Polska, Lewiatan)
4. Pole golfowego Sobienie – Królewskie
5. Imprezy dla sieci hoteli Qubus
Założyciel i menager firmy Bar i Promocja, trener i szkoleniowiec z zakresu barmaństwa
BAR I PROMOCJA
Własna działalność: Bar i Promocja 2003 - nadal
Usługi barmańskie, szkolenia, akcje promocyjne, prezentacje na terenie całego kraju i za granicą
Cykl szkoleń i organizacja konkursów dla młodych barmanów podczas targów Tur-Gastro-Hotel na terenie całego kraju
Szkolenie barmanów w hotelu PPH ”Warszawa” w Augustowie
Pokazy barmańskie na ternie całego kraju podczas promocji Absolut Vodka dla firmy Vin & Sprit Polska
Prezentacje barmańskie podczas akcji promującej whisky Grant`s w Bukareszcie dla firmy alkoholowej Cristalex- Rumunia
„United Combinations” akcja na terenie Bukaresztu i Konstancji dla firm Pernod Ricard
Szkolenie barmanów dla hotelu Marriott w Bukareszcie
Szkolenie barmanów na terenie całej Polski w ramach programu „Master of Bar Administration”
Pokazy barmańskie i aranżacje działań w ramach programu JW. Red Label ”Let`s mix” na terenie całego kraju dla firmy Diageo
Pokazy barmańskie w ramach akcji „Cuba Libre” dla firmy Bacardi Martini na terenie całego kraju
2011 r. otwarcie szkoły Akademia Barmańska szkolenie w kierunkach barman, kelner, barista, sommelier, oraz FLAIR
Udział w projektach unijnych w doskonaleniu umiejętności personelu gastronomicznego w kategorii barman, kelner i barista
Usługi barmańskie, szkolenia, akcje promocyjne, prezentacje na terenie całego kraju i za granicą
Cykl szkoleń i organizacja konkursów dla młodych barmanów podczas targów Tur-Gastro-Hotel na terenie całego kraju
Szkolenie barmanów w hotelu PPH ”Warszawa” w Augustowie
Pokazy barmańskie na ternie całego kraju podczas promocji Absolut Vodka dla firmy Vin & Sprit Polska
Prezentacje barmańskie podczas akcji promującej whisky Grant`s w Bukareszcie dla firmy alkoholowej Cristalex- Rumunia
„United Combinations” akcja na terenie Bukaresztu i Konstancji dla firm Pernod Ricard
Szkolenie barmanów dla hotelu Marriott w Bukareszcie
Szkolenie barmanów na terenie całej Polski w ramach programu „Master of Bar Administration”
Pokazy barmańskie i aranżacje działań w ramach programu JW. Red Label ”Let`s mix” na terenie całego kraju dla firmy Diageo
Pokazy barmańskie w ramach akcji „Cuba Libre” dla firmy Bacardi Martini na terenie całego kraju
2011 r. otwarcie szkoły Akademia Barmańska szkolenie w kierunkach barman, kelner, barista, sommelier, oraz FLAIR
Udział w projektach unijnych w doskonaleniu umiejętności personelu gastronomicznego w kategorii barman, kelner i barista