Kierownik / Menadżer kuchni - Miechów

Obowiązki:

  • zarządzanie pracą zespołu kuchennego,

  • monitorowanie i kontrolowanie kosztów oraz jakości oferowanych potraw,

  • dbanie o przestrzeganie standardów higieny i bezpieczeństwa w kuchni,

  • prowadzenie zestawień i raportów w formie elektronicznej.


Wymagania konieczne:

  • prawo wykonywania zawodu jako technolog żywienia,

  • książeczka sanepidu,

  • znajomość przepisów sanitarnych, bhp oraz umiejętność organizacji pracy zespołu,

  • prawo jazdy,

  • preferowane wykształcenie wyższe magisterskie.


Oferujemy:

  • umowę o pracę,

  • premia wypłacana w regularnym cyklu,

  • gwarancję wypłaty pełnego wynagrodzenia zawsze na 10 - tego każdego miesiąca,

  • długofalową współpracę,

  • wsparcie przełożonego w czasie wprowadzenia.

 

Osoby zainteresowane zapraszamy do przesyłania CV poprzez formularz kontaktowy.

Nie czekaj wyślij swoje CV już dziś!


Poszukuję osoby na stanowisko: Kierownik / Menadżer Kuchni

Lokalizacja: Miechów, ul. Szpitalna

Praca w godz.: 7:00 - 15:00



Prosimy o dopisanie do CV oraz listu motywacyjnego następującej klauzuli:
"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawąz dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust Nr 133 poz. 883)".

HR FOR BUSINESS Sp. z o.o.


Miechów, małopolskie

CV jest wymagane


Ważna jeszcze: 33 dni