Obowiązki:
-
zarządzanie pracą zespołu kuchennego,
-
monitorowanie i kontrolowanie kosztów oraz jakości oferowanych potraw,
-
dbanie o przestrzeganie standardów higieny i bezpieczeństwa w kuchni,
-
prowadzenie zestawień i raportów w formie elektronicznej.
Wymagania konieczne:
-
prawo wykonywania zawodu jako technolog żywienia,
-
książeczka sanepidu,
-
znajomość przepisów sanitarnych, bhp oraz umiejętność organizacji pracy zespołu,
-
prawo jazdy,
-
preferowane wykształcenie wyższe magisterskie.
Oferujemy:
-
umowę o pracę,
-
premia wypłacana w regularnym cyklu,
-
gwarancję wypłaty pełnego wynagrodzenia zawsze na 10 - tego każdego miesiąca,
-
długofalową współpracę,
-
wsparcie przełożonego w czasie wprowadzenia.
Osoby zainteresowane zapraszamy do przesyłania CV poprzez formularz kontaktowy.
Nie czekaj wyślij swoje CV już dziś!
Poszukuję osoby na stanowisko: Kierownik / Menadżer Kuchni
Lokalizacja: Miechów, ul. Szpitalna
Praca w godz.: 7:00 - 15:00
Prosimy o dopisanie do CV oraz listu motywacyjnego następującej klauzuli:
"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawąz dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust Nr 133 poz. 883)".