Piotr Zakrzewski

inż. technologii żywności, specjalista ds. systemów zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności
Nowy Dwór Mazowiecki, mazowieckie

Umiejętności

Graphic Design Web Design

Doświadczenie zawodowe

Logo
Laborant
Instutut Fizjologii i Żywiena Zwierząt PAN
Łukasz Kaczyński
Łukasz Kaczyński · współpracownik
wystawiono
Pracownik, który w swojej działalności zawodowej kieruje się nieodłącznie takimi przymiotami jak: profesjonalizm, solidne zaangażowanie i oddanie sprawie, przy towarzyszącym mu zawsze uśmiechu i chęci do niesienia pomocy oraz współpracy z kolegami czy koleżankami po fachu. Polecam
z przyjemnością- Człowiek na wagę złota, warty każdych pieniędzy!

Specjalizacje

Badania i rozwój
Farmaceutyka/Biotechnologia

Grupy

1 wszystkich wypowiedzi
0 plusów
Joomla!
Joomla!
Grupa poświęcona systemowi zarządzania treścią (CMS) Joomla!
KONFERENCJE NAUKOWE
KONFERENCJE NAUKOWE
KONFERENCJE NAUKOWE
Technolodzy Żywności
Technolodzy Żywności
Grupa dla technologów i inżynierów pracujących w przemyśle spożywczym oraz dla osób zainteresowanych produkcją i jakością żywności.