Umiejętności
Microsoft Excel
obsługa systemu COMARCH CDN XL
Środowisko Windows oraz internet
Języki
angielski
podstawowy
niemiecki
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
![Logo](https://resize.goldenline.io/1/display/resize?url=https%3A%2F%2Fstatic.goldenline.pl%2Ffirm_logo_big.jpg&width=40&height=40&key=d4088ba7a08d4f8fb8c38f03db3949e5)
Technolog ds Produkcji/Kierownik Produkcji
Świerczynek ZM Olewnik
- wdrażanie nowych produktów
- prowadzenie dokumentacji technologicznej
- nadzór nad poprawnym procesem produkcyjnym
- nadzór nad pracownikami na dziale produkcji: peklownia, farszownia, nadziewanie, wędzarnia
- kontrola wydajności pracy pracowników + rozliczanie z wykonanej prac
- prowadzenie dokumentacji technologicznej
- nadzór nad poprawnym procesem produkcyjnym
- nadzór nad pracownikami na dziale produkcji: peklownia, farszownia, nadziewanie, wędzarnia
- kontrola wydajności pracy pracowników + rozliczanie z wykonanej prac
![Logo](https://resize.goldenline.io/1/display/resize?url=https%3A%2F%2Fstatic.goldenline.pl%2Ffirm_logo_big.jpg&width=40&height=40&key=d4088ba7a08d4f8fb8c38f03db3949e5)
Technolog ds Produkcji/Główny Technolog
Czerniewice ZM Mat
- wdrażanie nowych produktów
- prowadzenie dokumentacji technologicznej
- nadzór nad poprawnym procesem produkcyjnym
- nadzór nad pracownikami na dziale produkcji
- kontrola wydajności pracy pracowników
- planowanie produkcji + zamawianie materiałów pomocniczych
- prowadzenie dokumentacji technologicznej
- nadzór nad poprawnym procesem produkcyjnym
- nadzór nad pracownikami na dziale produkcji
- kontrola wydajności pracy pracowników
- planowanie produkcji + zamawianie materiałów pomocniczych
Szkolenia i kursy
Nazwa szkolenia: Znakowanie produktów spożywczych
Organizowane przez: Szkolenia Magdalena Mikulska
dnia: 17.09.2014
Zakres szkolenia: Rozporządzenie PE i Rady 1169/2011, omówienie zmian jakie wnosi rozporządzenie; etykieta, sposób prezentacji na etykiecie; szczegółowe zapisy dotyczące mięsa(kraj pochodzenia, alergeny, wartość odżywcza
Nazwa szkolenia: Doskonalenie procesów w produkcji wędlin
Organizowane przez: Wollumen Sp.z o.o.
do: 13-14.10.2011
Nazwa szkolenia: Zastosowanie i wprowadzenie znakowania wartością odżywczą, GDA oraz QUID w przetwórstwie mięsnym
Organizowane przez: Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy RP
Od: 21.03.2011 do: 21.03.2011
Nazwa szkolenia: Trening Doskonalenia Predyspozycji
Organizowane przez: Zakłady Mięsne "Sokołów - Pozmeat" Robakowo
do: 06.12.2008
Zakres szkolenia: Działanie proceduralne źródłem sukcesu firmy
Nazwa szkolenia: Szkolenie w dziedzinie bezpieczeństwa i higieny pracy
Organizowane przez: Zakład Doskonalenia Zawodowego w Poznaniu
do: 24.01.2008
Zakres szkolenia: Aktualizacja i uzupełnienie przepisów z zakresu BHP
Nazwa szkolenia: Praktyka Specjalizacyjna
Organizowane przez: Zakłady Drobiarskie "EKODROB" Iława
od:06.2003 do: 07.2003
Zakres szkolenia: Produkcja wyrobów blokowych
Nazwa szkolenia: Praktyka
Organizowane przez: Zakłady Mięsne "M" Grudziądz
od:05.1997 do: 06.1997
Zakres szkolenia: Praca na całej linii począwszy od uboju do wyrobów gotowych.
Nazwa szkolenia: Kurs BHP
Organizowane przez: Uniwersytet Warmińsko - Mazurski
Organizowane przez: Szkolenia Magdalena Mikulska
dnia: 17.09.2014
Zakres szkolenia: Rozporządzenie PE i Rady 1169/2011, omówienie zmian jakie wnosi rozporządzenie; etykieta, sposób prezentacji na etykiecie; szczegółowe zapisy dotyczące mięsa(kraj pochodzenia, alergeny, wartość odżywcza
Nazwa szkolenia: Doskonalenie procesów w produkcji wędlin
Organizowane przez: Wollumen Sp.z o.o.
do: 13-14.10.2011
Nazwa szkolenia: Zastosowanie i wprowadzenie znakowania wartością odżywczą, GDA oraz QUID w przetwórstwie mięsnym
Organizowane przez: Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy RP
Od: 21.03.2011 do: 21.03.2011
Nazwa szkolenia: Trening Doskonalenia Predyspozycji
Organizowane przez: Zakłady Mięsne "Sokołów - Pozmeat" Robakowo
do: 06.12.2008
Zakres szkolenia: Działanie proceduralne źródłem sukcesu firmy
Nazwa szkolenia: Szkolenie w dziedzinie bezpieczeństwa i higieny pracy
Organizowane przez: Zakład Doskonalenia Zawodowego w Poznaniu
do: 24.01.2008
Zakres szkolenia: Aktualizacja i uzupełnienie przepisów z zakresu BHP
Nazwa szkolenia: Praktyka Specjalizacyjna
Organizowane przez: Zakłady Drobiarskie "EKODROB" Iława
od:06.2003 do: 07.2003
Zakres szkolenia: Produkcja wyrobów blokowych
Nazwa szkolenia: Praktyka
Organizowane przez: Zakłady Mięsne "M" Grudziądz
od:05.1997 do: 06.1997
Zakres szkolenia: Praca na całej linii począwszy od uboju do wyrobów gotowych.
Nazwa szkolenia: Kurs BHP
Organizowane przez: Uniwersytet Warmińsko - Mazurski
Edukacja
Specjalizacje
Produkcja
Optymalizacja procesu produkcji
Produkcja
Zarządzanie produkcją
Produkcja
Technologia