Umiejętności
Reklama
Strategia biznesowa
Zarządzanie zmianą
planowanie eventów
Gastronomia
Gościnność
Hotel Administration
Hotel Asset Management
Zarządzanie hotelem
Zarządzanie
Analiza rynku
Marketing
Public Relations
Publikacje
Rekreacja
Turystyka
Gotowanie
Języki
angielski
biegły
rosyjski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
F&B Manager/Kierownik Gastronomii
Zarządzanie działem gastronomii hotelu standardu 4 **** sieci Accor.
Edukacja
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Hotelarstwo
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Turystyka
Grupy
Uniwersytet Łódzki
Uniwersytet Łódzki powstał 24 maja 1945 roku jako kontynuator dorobku wcześniejszych instytucji działających w okresie międzywojennym w Łodzi. Obecnie jest jedną z największych polskich uczelni.