Piotr Matusiak

Manager
Kraków, małopolskie

Umiejętności

Reklama Strategia biznesowa Zarządzanie zmianą planowanie eventów Gastronomia Gościnność Hotel Administration Hotel Asset Management Zarządzanie hotelem Zarządzanie Analiza rynku Marketing Public Relations Publikacje Rekreacja Turystyka Gotowanie

Języki

angielski
biegły
rosyjski
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

Logo
Food & Beverage manager / Kierownik Gastronomii
Park Inn by Radisson Kraków
Grupa Polskie Składy Budowlane S.A.
Kierownik Gastronomii
Kompleksowe zarządzanie działem gastronomii hotelu Słoneczny Zdrój Medical Spa & Wellness ****.
Masters Catering
Prezes Zarządu Spółki Cateringowej
Budowa struktury organizacyjnej spółki cateringowej, uruchomienie działalności w Centrum Kongresowym ICE Kraków.
Logo
F&B Manager/Kierownik Gastronomii
Sofitel Grand Sopot
Zarządzanie działem gastronomii hotelu standardu 5 ***** sieci Accor.
Novotel Kraków Centrum
F&B Manager/Kierownik Gastronomii
Zarządzanie działem gastronomii hotelu standardu 4 **** sieci Accor.
Logo
Bar & Restaurant Manager
Purbec House Hotel,Swanage,UK
Logo
Restaurant Manager Assistent, Front of the house service
Pizza-Pizza Restaurant,Toronto,Canada

Edukacja

Logo
Top Talent Hotel Management Program Diploma – Orbis/Accor Polska, studia podyplomowe
Uniwersytet Łódzki
Logo
Socjologia
Uniwersytet Jagielloński w Krakowie

Specjalizacje

Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Hotelarstwo
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Turystyka

Grupy

Uniwersytet Łódzki
Uniwersytet Łódzki
Uniwersytet Łódzki powstał 24 maja 1945 roku jako kontynuator dorobku wcześniejszych instytucji działających w okresie międzywojennym w Łodzi. Obecnie jest jedną z największych polskich uczelni.