Piotr Jakobczyk

zastępca szefa kuchni, hampton by hilton
Szczecin, zachodniopomorskie

Umiejętności

znajmomość internetu Znajomosc jezyka angielskiego na poziomie B2 znajomośc komputerów kurs kelnerski

Języki

angielski
biegły

Doświadczenie zawodowe

Hotel Focus
Starszy kucharz
Przygotowywanie grup, przygotowywanie i produkcja a'la carte, odpowiedzialność za zamówienia i porządek na kucni
Logo
Szef kuchni
Restauracjo Vito
Odpowiedzialny, za przygotowywanie posiłków i pizzy, sporządzanie karty.
Logo
Kucharz-Pizzerman
Pizzeria Capri
Sorządzanie dań, oraz pizzy, według menu, ukladanie karty dań
Logo
zastępca szefa kuchni
The Waterfront Restaurant- 9 Grand Parade Plymouth
Układanie menu, sprządzanie kosztorysów, zamawianie towarów, kontrola nad praca zespołu
Logo
Starszy kucharz
Glassblowing House Barbican- 20 sutton harbour Plymouth Uk
Sporządzanie potraw według menu szefa kuchni.Zamawianie towaru, sprawdzanie jakości wydawanych potraw
Logo
Zastępca szefa kuchni
Woodlands Leisure Park - Blackawton,Totnes, South Devon UK
Przygotowywanie potraw, ukladanie wlasnego menu, utrzymywanie i kontrola HACCP
Hotel Panorama
Młodszy Kucharz
Przyrządzanie potraw, zgodnie z zaleceniami szefa kuchni

Edukacja

Logo
Technik zywienia, średnie
Zespól Szkól Gospodarczych im. Mikołaja Reja w Szczecinie

Specjalizacje

Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia