Umiejętności
Prawo jazdy kat B
komunikatywność
praca w zespole, praca z ludźmi,
Pakiet MS Offiece
sumienność i pracowitość
praca w zespole i kierowanie zespołem
Praca w stresie i pod presją czasu
Języki
angielski
dobry
Doświadczenie zawodowe
Własna działalność - właściciel firmy
Własna firma
Produkcja i sprzedaż kanapek
-Stworzenie własnego menu
-Aktywne pozyskiwanie nowych kontrahentów
-Wystawanie i księgowanie faktur
-Produkcja kanapek
-Sprzedaż kanapek na terenie Krakowa
-Na początku działalności samodzielne rozwożenie kanapek do klientów, praca jako kierowca
-Stworzenie własnego menu
-Aktywne pozyskiwanie nowych kontrahentów
-Wystawanie i księgowanie faktur
-Produkcja kanapek
-Sprzedaż kanapek na terenie Krakowa
-Na początku działalności samodzielne rozwożenie kanapek do klientów, praca jako kierowca
właściciel sklepu
Franczyzobiorca Sklepu Żabka
Właściciel sklepu.
‑prowadzenie sklepu Żabka zgodnie ze standardami sieci
‑zarządzanie podległym zespołem poprzez delegowanie zadań, tworzenie grafiku pracy, współpraca
z pracownikami na sali sprzedaży, motywowanie pracowników do realizowania wyznaczonych celów
sprzedażowych przez sieć
‑rekrutacja nowych pracowników
‑tworzenie zamówień
‑zarządzanie stanami towarowymi na magazynie i sali sprzedaży i dopasowanie ich do tempa
sprzedaży
‑przeprowadzanie inwentaryzacji towarowych
‑księgowanie towarów z centrali oraz od dostawców regionalnych
‑ścisła współpraca z partnerem ds. sprzedaży
‑prowadzenie sklepu Żabka zgodnie ze standardami sieci
‑zarządzanie podległym zespołem poprzez delegowanie zadań, tworzenie grafiku pracy, współpraca
z pracownikami na sali sprzedaży, motywowanie pracowników do realizowania wyznaczonych celów
sprzedażowych przez sieć
‑rekrutacja nowych pracowników
‑tworzenie zamówień
‑zarządzanie stanami towarowymi na magazynie i sali sprzedaży i dopasowanie ich do tempa
sprzedaży
‑przeprowadzanie inwentaryzacji towarowych
‑księgowanie towarów z centrali oraz od dostawców regionalnych
‑ścisła współpraca z partnerem ds. sprzedaży
Menager restauracji
Restauracja Pieprz i Wanilia
-organizacja pracy kadry kelnerów
-przeprowadzenia rekrutacji na stanowisko barman/kelner
-dostosowanie grafiku dla personelu
-obsługa klientów na sali
-współpraca z szefem kuchni
-organizacja imprez okolicznościowych
-przyjmowanie i realizacja zamówień
-rozliczanie się z dostawcami
-przeprowadzenia rekrutacji na stanowisko barman/kelner
-dostosowanie grafiku dla personelu
-obsługa klientów na sali
-współpraca z szefem kuchni
-organizacja imprez okolicznościowych
-przyjmowanie i realizacja zamówień
-rozliczanie się z dostawcami