Umiejętności
BRC
GHP
GMP
HACCP
IFS
ISO 17025
ISO 22000
Zarządzanie projektami
ISO 9001
Rozwój osobisty
zarządzanie jakością
TFMS
Audyt wewnętrzny
Języki
angielski
dobry
niemiecki
dobry
Doświadczenie zawodowe
Specjalista naukowy - chemik
Politechnika Łódzka
Nadzór nad dokumentacją ISO 17025
Kontrola jakości żywności
Wdrażanie i walidacja metod badawczych
Realizacja projektów badawczo – rozwojowych na zlecenie przemysłu spożywczego
Wygłaszanie profesjonalnych prezentacji dla specjalistów z branży spożywczej w języku polskim i angielskim
Kontrola jakości żywności
Wdrażanie i walidacja metod badawczych
Realizacja projektów badawczo – rozwojowych na zlecenie przemysłu spożywczego
Wygłaszanie profesjonalnych prezentacji dla specjalistów z branży spożywczej w języku polskim i angielskim
Dział kontroli jakości, laborant
Określanie zgodności gotowego produktu ze specyfikacją i zakwalifikowanie go do pakowania
i przekazania do magazynu
Nadzór nad dokumentacją ISO 9001
i przekazania do magazynu
Nadzór nad dokumentacją ISO 9001
Staż zawodowy w dziale technologicznym
Tworzenie instrukcji i specyfikacji technicznych
Tworzenie receptur nowych produktów
Tworzenie receptur nowych produktów
Szkolenia i kursy
Posiadanie certyfikatu „Auditor wewnętrzny Systemu Zarządzania Jakością ISO 9001”
Posiadanie certyfikatu „Auditor wewnętrzny systemu zarządzania bezpieczeństwem zdrowotnym żywności wg ISO 22000”
Udział w szkoleniu „Doskonalenie w akredytowanym laboratorium badawczym”, Łódź.
Udział w szkoleniu „Zastosowanie statystyki i programu Statistica w opracowywaniu wyników badań własnych”, Łódź.
Udział w szkoleniu „Zarządzanie Projektem”, Łódź.
Posiadanie certyfikatu „Auditor wewnętrzny systemu zarządzania bezpieczeństwem zdrowotnym żywności wg ISO 22000”
Udział w szkoleniu „Doskonalenie w akredytowanym laboratorium badawczym”, Łódź.
Udział w szkoleniu „Zastosowanie statystyki i programu Statistica w opracowywaniu wyników badań własnych”, Łódź.
Udział w szkoleniu „Zarządzanie Projektem”, Łódź.
Edukacja
Specjalizacje
Zarządzanie jakością
Zapewnienie jakości
Zainteresowania
Gotowanie, scrapbooking, jazda na rowerze
Organizacje
Członek Stowarzyszenia Techników Cukrowników w Polsce