Języki
angielski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Assistant Manager
Odpowiedzialność za rekrutację, selekcję, retencję, ocenę pracowniczą, rozwój pracowników poprzez przeprowadzenie szkoleń instruktorskich, planowanie szkoleń pracowniczych oraz realizacja programów szkoleniowych przez załogę, zapewnienie prawidłowego funkcjonowania restauracji, zarządzanie restauracją podczas nieobecności kierownika, odpowiedzialność za optymalne utrzymanie kosztów pracy poprzez planowanie i analizę, zamykanie miesiąca pod kątem finansowym jak i niefinansowym dla całej restauracji oraz planowanie i wyznaczanie celi na nowy miesiąc, nadzorowanie i rozliczanie wyników pozostałych managerów restauracji ,przygotowywanie grafików pracy oraz planów urlopowych, prowadzenie zmiany zachowując procedury i systemy firmy.
Shift Manager
Zarządzanie, planowanie, analiza kosztów kategorii ,,funkcjonalność” zapewniając czystość restauracji i sprzętu, zarządzanie kategorią ,,produkt” zapewniając najwyższą jakość po optymalnych kosztach, sprawowanie nadzoru operacyjnego nad zmianą, prowadzenie zmiany oraz stosowanie systemów i procedur AmRest.
Szkolenia i kursy
Akademia PARP - umiejętności interpersonalne
Edukacja
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Human Resources/Zasoby ludzkie
Rekrutacja/Employer Branding
Sprzedaż
Turystyka/Hotelarstwo/Katering
Zainteresowania
- fotografia,
- turystyka piesza i rowerowa,
- fitness,
- muzyka,
- plastyka praktyczna
- turystyka piesza i rowerowa,
- fitness,
- muzyka,
- plastyka praktyczna
Inne
- Prawo jazdy kat. B,
- Dobra znajomość obsługi komputera (Microsoft Office, Photoshop, Lightroom),
- Dobra znajomość obsługi komputera (Microsoft Office, Photoshop, Lightroom),