Umiejętności
Strategia biznesowa
Zarządzanie
Microsoft Office
Negocjacje
Project Management
Zarządzanie Sprzedażą
Zarządzanie zespołem
Języki
angielski
biegły
Doświadczenie zawodowe
Manager
GOŚCINIEC SUCHOLESKI, HOTEL
Doświadczenie w zarządzaniu projektem i zespołem hotelu Gościniec Sucholeski s.c.
Sprzedaż produktu hotelowego
Wprowadzanie nowych pracowników w arkana sztuki hotelarskiej i gastronomicznej
Analiza wyników sprzedaży oraz ich raportowanie
Sporządzanie niezbędnych analiz rynkowych (estymacja, działania konkurencji itp.),
Dbanie o najwyższą jakość obsługi klienta
Zarządzanie zespołem ludzi (kuchnia, sala, służba pięter),
Pozyskiwanie nowych oraz utrzymanie dotychczasowych gości hotelowych i restauracyjnych,
Organizacja konferencji, eventów, oraz imprez okolicznościowych,
Tworzenie sezonowych kart menu,
Obsługa VIP, kontakty z kluczowymi klientami
Analiza food cost,
Reklama, kontakt z mediami, PR, tworzenie strategii marketingowej
Sprzedaż produktu hotelowego
Wprowadzanie nowych pracowników w arkana sztuki hotelarskiej i gastronomicznej
Analiza wyników sprzedaży oraz ich raportowanie
Sporządzanie niezbędnych analiz rynkowych (estymacja, działania konkurencji itp.),
Dbanie o najwyższą jakość obsługi klienta
Zarządzanie zespołem ludzi (kuchnia, sala, służba pięter),
Pozyskiwanie nowych oraz utrzymanie dotychczasowych gości hotelowych i restauracyjnych,
Organizacja konferencji, eventów, oraz imprez okolicznościowych,
Tworzenie sezonowych kart menu,
Obsługa VIP, kontakty z kluczowymi klientami
Analiza food cost,
Reklama, kontakt z mediami, PR, tworzenie strategii marketingowej
Szkolenia i kursy
Polska Izba Hotelarstwa - Event Manager
Referencje wiarygodności zawodowej w zawodzie Menadżer Hotelarstwa
Polska Izba Hotelarstwa – menadżer gastronomii
Sprzedaż i marketing usług hotelarskich i gastronomicznych
Ukończenie kursu doskonalącego: Organizator Usług Gastronomicznych
Szkolenie: „Doskonały recepcjonista” CeDeKa
Techniki Sprzedaży -psychologia społeczna, planowanie taktyczne,
teoria negocjacji
Zaawansowane techniki sprzedaży
Professional & Assertive Selling
Certyfikat Toeic
Akademia dietetyki – w trakcie
Referencje wiarygodności zawodowej w zawodzie Menadżer Hotelarstwa
Polska Izba Hotelarstwa – menadżer gastronomii
Sprzedaż i marketing usług hotelarskich i gastronomicznych
Ukończenie kursu doskonalącego: Organizator Usług Gastronomicznych
Szkolenie: „Doskonały recepcjonista” CeDeKa
Techniki Sprzedaży -psychologia społeczna, planowanie taktyczne,
teoria negocjacji
Zaawansowane techniki sprzedaży
Professional & Assertive Selling
Certyfikat Toeic
Akademia dietetyki – w trakcie
Edukacja
Specjalizacje
Marketing
Marketing bezpośredni
Organizacje
Poznańskie stowarzyszenia osób chorych na fenyloketonurię - v-ce prezes
Grupy
Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Poznaniu
Najstarsza niepubliczna uczelnia wyższa w Wielkopolsce, która przez 22 lata działalności wykształciła ponad 37 tys. absolwentów. Sprawdź naszą ofertę studiów.