Natalia Rusek

Quality Control Specialist at Hilton Food Group plc
Mysłowice, śląskie

Umiejętności

African markets BRC Wyroby mleczne Prawo jazdy Eksport Przemysł spożywczy GMP HACCP Warunki Incoterms Sprzedaż międzynarodowa handel zagraniczny ISO Logistyka Microsoft Office Dobra organizacja pracy fluent english Prawo żywnościowe drive licence GHP, GMP, HACCP, ISO 17025, ISO 9001, ISO 22000 Basic Spanish Native Polish

Języki

polski
ojczysty
angielski
biegły
hiszpański
dobry

Doświadczenie zawodowe

Hilton Foods Ltd.
Quality Specialist
- creating finished product documentation for clients (specifications, technical acceptations),
- close cooperation with clients from European Countries relevant to product specifications and European law
- creation of labels in Adobe Ilustrator program
- revising declaration on the labels according to Regulation 1169
- controling traceability of meat products according to European law
- close cooperation with IT system due to solving bimaps and other labels issues
- creating specifications for internal use
- implementation of GHP /GMP rules and documentation (functional layout reorganization, staff training, monitoring (including internal audits) and improving the proces)
- corrective and preventive actions planning
- participating in validation processes
- close cooperation with NPD section
- creating document and database with all redy products in factory
Logo
International Account Manager
Van Luin Foods Spain
Specialist using the company’s export politics in sales and purchases, establishing commercial relationships with clients from Poland, Italy, Spain and African countries; terms of trade negotiations; handling export orders; preparing product specifications; representing the company during both international shows (SIAL Paris) and representing international meetings; analyzing client needs; quality requirements; cooperation with all company departments

Szkolenia i kursy

Kurs "Wdrażanie i audytowanie ISO 22000:2005, ISO 9001:2000 oraz systemów GMP, GHP, HACCP (Codex Alimentarius)”

Edukacja

Logo
Master of Science in Food Products of Animal Origin, magisterskie
Universitat Autonoma de Barcelona
Logo
Master of Science in Animal-Derived Foods, magisterskie
University of Copenhagen
Logo
Technologia Zywnosci i Zywienie Czlowieka, inżynierskie
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie

Specjalizacje

Badania i rozwój
FMCG
Zarządzanie jakością
Kontrola jakości

Zainteresowania

Prawo zywnosciowe, jakosc i kontrola zywnosci, jezyki, podroze, kultura

Organizacje

Uniwersytet Rolniczy w Krakowie

Grupy

Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uczelnia wywodzi się z Uniwersytetu Jagiellońskiego, gdzie od 1890 r. rozwijały się nauki rolnicze i leśne.