Natalia Roykiewicz (Łosiewicz)
Mondelez International
Warszawa,
mazowieckie
Języki
polski
ojczysty
angielski
biegły
włoski
dobry
niemiecki
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Specjalista ds prawa żywnościowego
Wspieranie fabryk pod kątem prawidłowości z prawem EU stosowanych składników; znakowanie produktów żywnościowych pod względem zgodności z prawem żywnościowym na całym świecie (odpowiedzialność za produkty w strefach bezcłowych oraz eksport w Europie); sprawdzanie i zatwierdzanie projektów opakowań.
Edukacja
Grupy
sggw
SGGW to jedna z najstarszych polskich uczelni. Zawsze wysoko w rankingach. Otrzymała tytuł „Najbardziej innowacyjnej i kreatywnej uczelni w Polsce”.
Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej
Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej powstała w 1996 r. Wysokie miejsca rankingowe i oceny najbardziej prestiżowych instytucji w Polsce.
Technolodzy Żywności
Grupa dla technologów i inżynierów pracujących w przemyśle spożywczym oraz dla osób zainteresowanych produkcją i jakością żywności.