Monika Szymańska

technolog żywności

Doświadczenie zawodowe

Szkolenia i kursy

• Wewnętrzny AUDITOR JAKOŚCI ISO 9001-2000, CERTYFIKAT LRQA 02/3307- 10.2002

• Zarządzanie zespołem Pracowniczym – prowadzone przez PRO Consulting Grup Inspiracje (styczeń 2006)

• Diagnoza produktywności – prowadzone przez Polskie Centrum Produktywności ( luty 2006)

• Rozwój kompetencji menadżerskich –prowadzonym przez Institut Superieur D’ Agriculture z siedzibą Lille we Francji (2006-2007)

• Auditor Wewnętrzny systemów zarządzania jakością w zakładach mleczarskich – prowadzonych przez Bureau Veritas Polska (09.2007) Nr certyfikatu H02/WAW/UK/07/1047

• Znajomość i wprowadzanie w zakładzie systemu produktywności (Metoda 5 S, Metoda SMED, Metoda KAIZENA, Obliczanie wskaźnika TRS-u dla poszczególnych maszyn (TMP)

Edukacja

Logo
technologia żywności, magisterskie
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie

Specjalizacje

Produkcja
Zarządzanie produkcją