Monika Osoba

Kierownik ds Jakości, Technolog Produkcji, Piwnice Win Importowanych Vinfort Sp. z o.o.
Kraków, małopolskie

Umiejętności

Microsoft Excel Microsoft Office Microsoft Word praca w grupie Prawo jazdy kat B dobra organizacja pracy obsługa urządzeń laboratoryjnych Książeczka sanitarno-epidemiologiczna otwartość na nowe wyzwania i doświadczenia, szybkie przyswajanie wiedzy Laboratorium Umiejętności

Języki

niemiecki
dobry
angielski
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

Piwnice Win Importowanych Vinfort Sp. z o.o.
Kierownik ds Jakości, Technolog Produkcji
• kontrola surowców, materiałów podstawowych i pomocniczych oraz wyrobów na każdym etapie produkcji
• przygotowywanie zestawień wyników z kontroli surowców, materiałów i wyrobów
• opracowywanie programów poprawy jakości produkcji wraz z Głównym Technologiem
• nadzór nad przestrzeganiem przez pracowników zakładu zasad sanitarno-higienicznych
• kontrola warunków magazynowych wyrobów gotowych oraz warunków pomieszczeń leżakowania win
• wykonywanie analiz fizykochemicznych surowców, półproduktów i wyrobów gotowych
• pobieranie wymazów do badań mikrobiologicznych
• prowadzenie dokumentacji laboratoryjnej
• doskonalenie systemu HACCP oraz szkolenie pracowników z jego zasad
• kontrola stanu przyrządów pomiarowych i urządzeń produkcyjnych
• kontrolowanie wszystkich procesów produkcyjnych
• rozliczanie produkcji, przygotowywanie raportów dziennych i miesięcznych z produkcji
• rozliczanie banderol
Piwnice Win Importowanych Vinfort Sp. z o.o.
Laborant Chemiczny
• wykonywanie analiz fizyko-chemicznych surowców i produktów gotowych
• kontrola warunków magazynowania
• prace pomocnicze związane z produkcją, rozlewem i konfekcjonowaniem wina
• prowadzenie dokumentacji laboratoryjnej
Lajkonik Snacks GmbH Sp.k.
pomocnik laboranta
• wykonywanie badań laboratoryjnych surowców i wyrobów gotowych
• pomoc w organizacji pracy laboratorium
Lajkonik Snacks GmbH Sp.k.
Praktyka zawodowa
• wykonywanie badań laboratoryjnych surowców i wyrobów gotowych
• pomoc w organizacji pracy laboratorium
Logo
Praktyka zawodowa
Zakłąd Przemysłu Cukierniczego SKAWA S.A.
- praktyka w Dziale Technologii
- zapoznanie się z całą strukturą firmy

Szkolenia i kursy

Pełnomocnik Jakości Systemów GMP, GHP, HACCP, ISO 9001, ISO 22000 - praktyczne wdrażanie dokumentacji

Edukacja

Logo
Technologia Żywności, magisterskie
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie

Specjalizacje

Produkcja
Zarządzanie produkcją
Produkcja
Technologia

Zainteresowania

- dietetyka
- rekreacyjna jazda na rowerze
- piesze wędrówki po górach

Grupy

Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uczelnia wywodzi się z Uniwersytetu Jagiellońskiego, gdzie od 1890 r. rozwijały się nauki rolnicze i leśne.