Umiejętności
Microsoft Excel
Microsoft Office
Microsoft Word
praca w grupie
Prawo jazdy kat B
dobra organizacja pracy
obsługa urządzeń laboratoryjnych
Książeczka sanitarno-epidemiologiczna
otwartość na nowe wyzwania i doświadczenia, szybkie przyswajanie wiedzy
Laboratorium Umiejętności
Języki
niemiecki
dobry
angielski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Kierownik ds Jakości, Technolog Produkcji
• kontrola surowców, materiałów podstawowych i pomocniczych oraz wyrobów na każdym etapie produkcji
• przygotowywanie zestawień wyników z kontroli surowców, materiałów i wyrobów
• opracowywanie programów poprawy jakości produkcji wraz z Głównym Technologiem
• nadzór nad przestrzeganiem przez pracowników zakładu zasad sanitarno-higienicznych
• kontrola warunków magazynowych wyrobów gotowych oraz warunków pomieszczeń leżakowania win
• wykonywanie analiz fizykochemicznych surowców, półproduktów i wyrobów gotowych
• pobieranie wymazów do badań mikrobiologicznych
• prowadzenie dokumentacji laboratoryjnej
• doskonalenie systemu HACCP oraz szkolenie pracowników z jego zasad
• kontrola stanu przyrządów pomiarowych i urządzeń produkcyjnych
• kontrolowanie wszystkich procesów produkcyjnych
• rozliczanie produkcji, przygotowywanie raportów dziennych i miesięcznych z produkcji
• rozliczanie banderol
• przygotowywanie zestawień wyników z kontroli surowców, materiałów i wyrobów
• opracowywanie programów poprawy jakości produkcji wraz z Głównym Technologiem
• nadzór nad przestrzeganiem przez pracowników zakładu zasad sanitarno-higienicznych
• kontrola warunków magazynowych wyrobów gotowych oraz warunków pomieszczeń leżakowania win
• wykonywanie analiz fizykochemicznych surowców, półproduktów i wyrobów gotowych
• pobieranie wymazów do badań mikrobiologicznych
• prowadzenie dokumentacji laboratoryjnej
• doskonalenie systemu HACCP oraz szkolenie pracowników z jego zasad
• kontrola stanu przyrządów pomiarowych i urządzeń produkcyjnych
• kontrolowanie wszystkich procesów produkcyjnych
• rozliczanie produkcji, przygotowywanie raportów dziennych i miesięcznych z produkcji
• rozliczanie banderol
Laborant Chemiczny
• wykonywanie analiz fizyko-chemicznych surowców i produktów gotowych
• kontrola warunków magazynowania
• prace pomocnicze związane z produkcją, rozlewem i konfekcjonowaniem wina
• prowadzenie dokumentacji laboratoryjnej
• kontrola warunków magazynowania
• prace pomocnicze związane z produkcją, rozlewem i konfekcjonowaniem wina
• prowadzenie dokumentacji laboratoryjnej
Szkolenia i kursy
Pełnomocnik Jakości Systemów GMP, GHP, HACCP, ISO 9001, ISO 22000 - praktyczne wdrażanie dokumentacji
Specjalizacje
Produkcja
Zarządzanie produkcją
Produkcja
Technologia
Zainteresowania
- dietetyka
- rekreacyjna jazda na rowerze
- piesze wędrówki po górach
- rekreacyjna jazda na rowerze
- piesze wędrówki po górach
Grupy
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uczelnia wywodzi się z Uniwersytetu Jagiellońskiego, gdzie od 1890 r. rozwijały się nauki rolnicze i leśne.