Umiejętności
Elektroforeza w żelu agarozowym
Biotechnologia
Chromatografia
Inżynieria genetyczna
HACCP
ISO 22000
Laboratorium
Microsoft Office
Biologia molekularna
Reakcja łańcuchowa polimerazy
Oczyszczanie białek
Photoshop CS5
Prawo jazdy kat B
dobra organizacja czasu pracy
Elektroforeza w żelu poliakrylamidowym
BRC Global Standard For Food Safety
Szybkie przyswajanie wiedzy i chęć do nauki
Języki
polski
ojczysty
angielski
dobry
rosyjski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Starszy Specjalista ds. Kontroli Jakości
Pełnienie funkcji zastępcy Pełnomocnika ds. jakości.
Aktualizacja i tworzenie dokumentów systemowych (FSSC 22000).
Reprezentowanie firmy na zewnątrz w sprawach jakościowych.
Członkostwo w zespole HACCP.
Przeprowadzanie audytów wewnętrznych i szkoleń.
Kontrola zwolnienia surowca i produktu gotowego, kontrola produkcji.
Kontrola przyjmowanych dostaw zgodnie z obowiązującymi standardami.
Aktualizacja i tworzenie dokumentów systemowych (FSSC 22000).
Reprezentowanie firmy na zewnątrz w sprawach jakościowych.
Członkostwo w zespole HACCP.
Przeprowadzanie audytów wewnętrznych i szkoleń.
Kontrola zwolnienia surowca i produktu gotowego, kontrola produkcji.
Kontrola przyjmowanych dostaw zgodnie z obowiązującymi standardami.
Specjalista ds. kontroli jakości
Odpowiedzialność za aktualizacje i tworzenie dokumentów systemowych (FSSC 22 000).
Członkostwo w zespole HACCP.
Przeprowadzanie audytów wewnętrznych i szkoleń.
Kontrola zwolnienia surowca i produktu gotowego, kontrola produkcji.
Kontrola przyjmowanych dostaw zgodnie z obowiązującymi standardami.
Członkostwo w zespole HACCP.
Przeprowadzanie audytów wewnętrznych i szkoleń.
Kontrola zwolnienia surowca i produktu gotowego, kontrola produkcji.
Kontrola przyjmowanych dostaw zgodnie z obowiązującymi standardami.
Pełnomocnik ds. jakości / Specjalista ds. jakości
Leanpack Sp. z o.o., Wrocław
Reprezentowanie firmy na zewnątrz w sprawach jakościowych.
Kontrola zwolnienia surowca i produktu gotowego.
Kontrola przyjmowanych dostaw zgodnie z obowiązującymi standardami.
Kontrola produkcji (BRC, ISO 22 000).
Odpowiedzialność za aktualizacje i tworzenie dokumentów systemowych (BRC, ISO 22 000).
Członkostwo w zespole HACCP.
Kontrola zwolnienia surowca i produktu gotowego.
Kontrola przyjmowanych dostaw zgodnie z obowiązującymi standardami.
Kontrola produkcji (BRC, ISO 22 000).
Odpowiedzialność za aktualizacje i tworzenie dokumentów systemowych (BRC, ISO 22 000).
Członkostwo w zespole HACCP.
Stażysta - Dział kontroli jakości
Przygotowywanie próbek i wykonywanie analiz laboratoryjnych.
Przygotowywanie próbek do analiz chromatograficznych metodą HPLC-MS i GC.
Sterylny pobór próbek surowców, półproduktów i wyrobów gotowych oraz ich archiwizacja.
Przegląd dokumentacji kontroli jakości.
Przygotowywanie próbek do analiz chromatograficznych metodą HPLC-MS i GC.
Sterylny pobór próbek surowców, półproduktów i wyrobów gotowych oraz ich archiwizacja.
Przegląd dokumentacji kontroli jakości.
Praktykant w laboratorium kontroli jakości
Kontrola jakości produktów farmaceutycznych.
Oznaczanie stężenia białek i cukrów.
Przygotowywanie roztworów analitycznych.
Tworzenie dokumentacji laboratoryjnej.
Oznaczanie stężenia białek i cukrów.
Przygotowywanie roztworów analitycznych.
Tworzenie dokumentacji laboratoryjnej.
Szkolenia i kursy
Doskonalenie auditorów wewnętrznych SZBŻ wg ISO 22000:2005 (TUV SUD Polska Sp. z o.o. / styczeń 2017)
Analiza mikrobiologiczna suplementów diety (J.S. Hamilton Poland S.A. / listopad 2016)
Auditor wewnętrzny systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności wg normy ISO 22000:2005 oraz Codex Alimentarius (INCERT / styczeń 2016)
Pełnomocnik i auditor wewnętrzny systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności wg FSSC 22000 (Lubuski Instytut Jakości / sierpień 2015)
Excel - poziom średniozaawansowany (Excellent - Centrum Szkoleń i Optymalizacji / grudzień 2014)
Audytor Wewnętrzny HACCP (Bureau Veritas Polska sp. z o.o. / maj 2013 )
Akademicki Certyfikat Znajomości Języka Angielskiego wg CEFR (Certyfikat potwierdzający znajomość języka na poziomie B2 (ocena 4.5))
Analiza mikrobiologiczna suplementów diety (J.S. Hamilton Poland S.A. / listopad 2016)
Auditor wewnętrzny systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności wg normy ISO 22000:2005 oraz Codex Alimentarius (INCERT / styczeń 2016)
Pełnomocnik i auditor wewnętrzny systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności wg FSSC 22000 (Lubuski Instytut Jakości / sierpień 2015)
Excel - poziom średniozaawansowany (Excellent - Centrum Szkoleń i Optymalizacji / grudzień 2014)
Audytor Wewnętrzny HACCP (Bureau Veritas Polska sp. z o.o. / maj 2013 )
Akademicki Certyfikat Znajomości Języka Angielskiego wg CEFR (Certyfikat potwierdzający znajomość języka na poziomie B2 (ocena 4.5))
Edukacja
Specjalizacje
Badania i rozwój
Farmaceutyka/Biotechnologia
Badania i rozwój
FMCG
Zarządzanie jakością
Kontrola jakości
Zarządzanie jakością
Zapewnienie jakości
Zainteresowania
uprawa kwiatów egzotycznych, film, fotografia