Monika Zieniewicz

Wyższa Szkoła Ekonomiczno-Informatyczna w Warszawie specjalizacja turystyka biznesowa
Warszawa, mazowieckie

Języki

angielski
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

Fruits&Bagels
Kierownik Restauracji
- kierowanie zespołem pracowników restauracji
- kreowanie i realizacja strategii marketingowych
- realizacja i odpowiedzialność za plany budżetowe
- tworzenie procedur obowiązujących w restauracji
- kształtowanie i utrzymywanie bardzo dobrych relacji z gośćmi
- kształtowanie i tworzenie wizerunku marki
- kontrola jakości produktów i usług
- kontrola zużycia sprzętu
- planowanie i rozliczanie czasu pracy pracowników
- szkolenie pracowników
Fruits&Bagels
Starszy Kierownik
- organizacja pracy i nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem lokalu
- kontrola jakości i form oraz sposobu serwowania dań
- dbałość o wysoką jakość obsługi klientów
- dokonywanie zamówień oraz nadzór nad ich realizacją i jakością
- ustalaniem grafików i rozliczaniem czasu pracy podległych pracowników
- szkolenie nowych pracowników
- koordynowanie realizacji planów finansowych, poprzez analizowanie sprzedaży i kontrole kosztów
- nadzór nad sporządzaniem inwentaryzacji
- wdrażanie standardów i instrukcji sieciowych mających na celu poprawę świadczonych usług
- praca nad budowaniem i rozwojem marki
Logo
HoReCa Sales Representative
VINOBILIA POLSKA
- wprowadzanie nowego produktu do sektora HoReCa na rynku Polskim -Bonne Nouvelle wino bezalkoholowe
- rozwój firmy i marki
- dbanie o wizerunek firmy
- kontakt B2B
- tworzenie bazy klientów
- pozyskiwanie nowych partnerów biznesowych
- dbanie o relacje z obecnymi klientami
- negocjowanie warunków współpracy
Logo
Menager
VINOBILIA POLSKA
- umiejętność kierowania i współpracy w zespole
- prowadzenie procesu rekrutacyjnego
- szkolenia
- działania marketingowe ( promocje, tworzenie nowego menu, imprezy promocyjne)
- rozwijanie dystrybucji
- promowanie lokalu
- współpraca z partnerami biznesowymi
- wprowadzanie systemu zarządzania jakością
- organizacja imprez
- odpowiedzialność i selekcja dostawców
Logo
Supervisor
VILANOVA RESTAURANT
- koordynacja pracy zespołu
- dbanie o wizerunek firmy i pozyskiwanie klientów
- organizowanie i obsługa bankietów/ imprez okolicznościowych / cateringów
- rozliczanie, raportowanie, fakturowanie, inwentaryzacja
- szkolenie pracowników
- działania marketingowe ( promowanie lokalu)
- zamawianie i odbieranie dostaw
Logo
Koordynator sklepu
J&W Consulting Sp. z.o.o - Tyna
-rekrutacja pracowników
-raporty kasowe
-ekspozycja sklepu i jego aranżacja
-zatowarowanie sklepu
-rozwój firmy i dbanie o jej wizerunek
-poszukiwanie producentów oraz nowych towarów
-nawiązywanie relacji zarówno z producentami odzieży jak i z klientami
-poszukiwanie nowych lokalizacji sklepów i rozbudowa sieci sprzedaży
American Restaurants Sp. z o.o.
kelner-pracownik kluczowy
- obsługa klientów
- zarządzanie zespołem
- szkolenia nowych pracowników
- organizacja pracy na zmianie
- dbanie o czystość restauracji
- inwentaryzacje

Szkolenia i kursy

- wizaż i charakteryzacja
- bhp
- kurs fachowej obsługi CHAMPS

Edukacja

Logo
Turystyka i rekreacja, specjalizacja turystyka biznesowa, licencjackie
Wyższa Szkoła Ekonomiczno-Informatyczna w Warszawie

Specjalizacje

Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia

Zainteresowania

Projektowanie i wytwarzanie własnej biżuterii ,gotowanie, podróżowanie, sport, film i literatura

Grupy

Doradcy Finansowi
Doradcy Finansowi
Doradztwo finansowe i nie tylko
Fundusze inwestycyjne
Fundusze inwestycyjne
Dla osób zainteresowanych funduszami inwestycyjnymi. Rynek TFI rozwija się bardzo dynamicznie. Nasza grupa ma pomóc w odnalezieniu się na tym rynku.