Milena Jasiurkowska

Manager Restauracji
Poznań, wielkopolskie

Doświadczenie zawodowe

Logo
Kierownik Rektoratu
Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii
• Obsługa studentów 

• Przyjmowanie podań 

• Sporządzanie pism 

• Zajmowanie się sprawami socjalnymi – Przewodnicząca Komisji Stypendialnej
• Tworzenie regulaminu pomocy materialnej, decyzji, protokołów
• Udział w Radach i Zebraniach – Protokolantka
• Przygotowywanie poczty wychodzącej i kontrola nad pocztą przychodzącą
• Dbałość o prawidłowy obieg dokumentów
• Współpraca i wykonywanie zadań Rektora Uczelni i Prorektorów
• Tworzenie matrycy efektów kształcenia
• Tworzenie sylabusów
Logo
Kierownik ds. Gastronomii
Wyższa Szkoła Hotelarstwa I Gastronomii
- Rozliczanie i zamawianie towaru
- Organizacja przyjęć okolicznościowych, konferencji oraz cateringów
- Dbanie o prawidłowy standard obsługi gości
- Szkolenie studentów z serwisu
- Rozliczanie kasy i robienie raportów
Logo
Manager Restauracji
Restauracja Motylarnia w Poznaniu
• Zarządzanie 10 - osobowym zespołem
• Obsługa gości indywidualnych
• Zamawianie i rozliczanie towaru
• Rozliczanie kasy
• Organizowanie imprez (wesela, chrzciny), przygotowanie i obsługa
Logo
Account Manager
SocialBrand
http://www.socialbrand.pl

• Obsługa portalu Instruktorzy.pl
• Praca na systemie CMS
Logo
Kelnerka
Firma Wolhen
http://www.wolhen.eu

• Obsługa gości indywidualnych
• Obsługa gości biznesowych i konferencji
• Przygotowanie oraz obsługa imprez okolicznościowych
takich jak: chrzciny, wesela
• Obsługa śniadań
• Obsługa baru
• Podstawowa wiedza z zakresu win
Logo
Recepcjonistka
Hotel Jelenia Struga SPA RESORT
• Obsługa gości indywidualnych i biznesowych
• Rozliczanie pobytu gości i wystawianie faktur
• Zameldowanie i wymeldowanie gości
• Obsługa telefoniczna i mailowa gości
• Przygotowywanie ofert dla gości indywidualnych
Logo
Kelnerka
Jelenia struga SPA RESORT
Jelenia Struga SPA RESORT
• Obsługa gości indywidualnych
• Obsługa gości biznesowych i konferencji
• Przygotowanie oraz obsługa imprez okolicznościowych
takich jak: chrzciny, wesela
• Obsługa śniadań
• Obsługa baru
• Podstawowa wiedza z zakresu win

Szkolenia i kursy

• Legitymacja - instruktora gier zespołowych
• Ukończone kursy tj.: Podnoszenie standardów obsługi konsumenta, Systemu Bezpieczeństwa Zdrowotnego Żywności HACCP, Obsługa Kelnerska,
• Techniki sprzedaży i obsługa klienta
• Ukończenie szkolenia„Praktyczne zarządzanie personelem w MŚP”
• Prawo jazdy kategorii B 
(10 lat bezwypadkowej jazdy )

Obsługa programów:
• Fidelio - w restauracji oraz w recepcji
• Soho - w recepcji
• Oraz pakietu Office

Edukacja

Logo
Turystyka i Rekreacja, magisterskie
Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu
Logo
Turystyka i Rekreacja, licencjackie
PWSZ Legnica

Specjalizacje

Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia

Zainteresowania

• literatura

• sport (sztuki walki)
• podróże