Michał Skopiński

Student, WSL
Krzemieniewo, wielkopolskie

Umiejętności

AutoCAD Kaizen Lean Management Microsoft Office SMED 5S Umiejętności interpersonalne Planowanie produkcji TETA 2000 Optymalizacja procesów TPM – Total Productive Maintenance Layout design obsługa oprogramowania siemens obsługa oprogramowania heide hain Redukcja kosztów DraftSide Automatyzacja procesu Poprawa wydajności

Języki

angielski
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

Leszczyńska Fabryka Pomp
Inżynier procesu
obsługa obrabiarek sterowanych numerycznie, obróbka skrawanie, przezbrajanie maszyn, utrzymanie jakości detali, przestrzeganie procedur i reżimów technologicznych zgodnych ze standardami ISO 9001, 18001, 14001. Obsługa przyrządów do pomiaru pH (pomiar pH chłodziw). Raportowanie produkcji oraz postojów maszyn.
Tworzenie Layoutu hali produkcyjnej, optymalizacja procesu produkcyjnego. Identyfikacja strat, redukcja kosztów, poprawa wydajności i produktywności. Automatyzacja, robotyzacja- poszukiwanie nowych rozwiązań.

Szkolenia i kursy

Traceability, marketing

Edukacja

Logo
Menager Logistyki, magisterskie
Logo
Eurologistyka, licencjackie
Wyższa Szkoła Logistyki w Poznaniu

Specjalizacje

Administracja biurowa
Wprowadzanie/Przetwarzanie danych
Badania i rozwój
Chemia przemysłowa
Praca fizyczna
Inne
Produkcja
Optymalizacja procesu produkcji
Produkcja
Pracownicy produkcyjni

Zainteresowania

wędkarstwo, majsterkowanie, naprawa sprzętów komputerowych

Inne

Zainteresowania:
- japońskie systemy zarządzania produkcją, m.in Lean Management, kaizen
- ekonomia
- nowe technologie
- nowinki elektroniczne

Grupy

Wyższa Szkoła Logistyki
Wyższa Szkoła Logistyki
Wyższa Szkoła Logistyki
ABY POMÓC W 48 GODZIN
ABY POMÓC W 48 GODZIN
Grupa ta ma na celu umożliwienie jej uczestnikom szybkie reagowanie na wzajemne potrzeby, nie tylko w wydaniu biznesowym. W założeniu skierowana do jak najszerszego ogrona osób, gdyż nigdy nie
Lean Management
Lean Management
Zapraszam wszystkich zainteresowanych koncepcją Lean Management, poszerzaniem wiedzy i praktycznym stosowaniem zasad zarządzania w trybie "odchudzonym".