Michał Grządko

Senior Engineer- Biscuits Process
Wrocław, dolnośląskie

Języki

angielski
biegły

Doświadczenie zawodowe

Mondelēz International RD&Q Sp. z o.o.
Senior Engineer Biscuits Process team
• Supporting R&D product team in biscuits projects
• Lead regional part of process topics in implementation of new products
• Lead of IDB creating for biscuits project
• Co-working with BD and RD product with increasing of capacity on lines
• Take care on process part during Yukon line stabilization process
Mondelez Polska Production Sp. z o. o.
Process engineer / Inżynier procesu
• Responsible for process coordination on rolling and scoring of gum mass, forming and filling gum pellets and gum base melting, Responsible for solving process problems and continuous process improving. Provide trainings and coaching for all employees on the production process rules agenda.
• Lead of process documentation and specification implementation and creation. Ensure well understanding and updating on each production steps. Entering data into production system (FTbatch and PCCS).
• Responsible for BOM creation and management from process and production perspective.
• Lead of process waste reduction projects on subordinate lines.
• Lead continuous improvement projects on R&S, forming and melting area. Lead and cooperating with GE improve projects. Coordination project to reduce changeover time. Create Changeover matrix for both process.
• Lead of waste reduction projects ,
1.Coordination of overweight reduction project.
2.Lead waste reduction project on CFP/PFP product (forming line)

• Close cooperation with R&D team. Lead of all new recipe implementation from plant perspective. Coordination all activities on production area with.
• Process leader in Locum project – lead of implementation from process perspective new products and lines. Responsible for dry and wet commissioning on new installation for gum forming and filling. Implementation of new installation and gum base melting process. Close cooperation with suppliers, maintenance and automation department.
• Cooperation with R&S during new products implementation. Trial coordination, report preparation.
• Forming process factory leader for RISE, STRIDE X and 7th sense project.
• Consult internal manufacturing projects according process requirements and expert knowledge.
• Using during daily work 6 sigma tools (Minitab software)
Mondelez Polska Production Sp. z o. o.
Starszy Specjalista ds. Jakości
1. Współudział w tworzeniu i wdrażaniu dokumentacji dotyczącej bezpieczeństwa i jakości produktów.
2. Udział w dużych projektach między narodowych od strony jakościowej: współudział we wdrażaniu modułu QM w SAP , prowadzenie tracka jakościowe w projektach międzynarodowych.
3. Udział w projektach zmierzających do obniżenia kosztów.
4. Odpowiedzialność za procesy finansowe i zakupowe działu .
5. Nadzór nad KPI (NRFT, SCAP jakościowy, FPQ).
6.Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności na obszarze procesu na produkcji .
7. Współpraca z innymi działami w dziedzinie jakości.
8. Zastępowanie Kierownika działu w czasie jego nieobecności, aktywne zastępstwo w przypadku sytuacji kryzysowych.
9. Analizowanie i podejmowanie decyzji dotyczących wyrobów, surowców niezgodnych. 10. Aktywne uczestniczenie w sytuacjach kryzysowych związanych z jakością.
11. Aktywne uczestnictwo w czasie Audytów korporacyjnych.
12. Odpowiedzialność i zarządzanie procesami wiązanymi z programem Sanitation.
13. Koordynator HACCP
14. Koordynacja działań związanych z przygotowaniem fabryki do auditu FSSC 22 000
Monika Prędka
Monika Prędka · współpracownik
wystawiono
Michał jest specjalistą w swojej dziedzinie. Zawsze konkretnie i rzeczowo podchodzi do nowych wyzwań i wspiera działy uczestniczące w projektach swoją wiedzą i doświadczeniem. Współpracę z Michałem wspominam bardzo dobrze, bo oprócz zawodowego profesjonalizmu jest bardzo miłym człowiekiem.
Mondelez International
Senior Engineer - x-cat team
• Lead of process waste reduction projects IN cross category team
• Implementation rework strategy in soft cakes products
• Implementation rework into cookies products
• Lead of waste reduction process on Cookie lines
• Co-working with RD product team on choco bars reformulation
• Lead of waste projects on Belvita products. Implementation of rework n Belvita sandwiches (Yoran). Introducing rework strategy for Belvita soft (Yukon) products
Logo
Specjalista ds. jakości
Cadbury Polska Sp. z o.o.
• Lead of factory hygienic cleaning process before commercialization. Ensure that all internal and external part of production equipment are ready to use and all parts of rooms (ceilings, walls, floors) are clean without residuals of dust. Member of auction team.
• Define the fundamental structure for quality management system for the factory. Member of the HACCP team responsible for create HACCP program for the factory
• Create a Cod of Good Manufacturing Practices for the factory. Implement all required rules and provide that all of them are well understand and used by all employees. Provide training and coaching for all employees on the GMP rules agenda. Promote culture and organization behaviors towards identification and elimination of all potential product contamination risk.
• Consult internal manufacturing projects according GMP an product safety requirements. Member of production equipment and cleaning agents approving team.
• Till Dec 2010 lead of pest control program for the factory. Corporate with program supplier with organizing and maintain all activities connected with pest control.
• Member of Quality Continuous Improvement Team. Improve the quality management processes to guarantee quality at source. Lead overweight reduction part of project.
Logo
Specjalista ds. Jakości
OLEOFARM S.C. Pietrzykowice
1. Samodzielne stanowisko.
2. Zarządzanie jakością na produkcji.
3. Współpraca z dostawcami i klientami w wypadku wystąpienia problemów jakościowych.
4. Kontrola i kierowanie kontrolą jakości na obszarze produkcji.
5. Stała praca z operatorami oraz innymi działami w dziedzinie jakości.
6. Przeprowadzanie szkoleń z zakresu bezpieczeństwa i jakości wytwarzanych produktów.
7. Prowadzenie i zarządzanie laboratorium: kontrola surowców, przeprowadzanie analiz wyrobów gotowych, zarządzanie materiałami laboratoryjnymi.
8. Prowadzenie dokumentacji jakościowej.
Dijo
Team Leader
1. Zarządzanie zespołem podlegających mi ludzi (dwie brygady- praca na przełomie zmian).
2. Rozdzielanie obowiązków i rozwiązywanie problemów związanych z pracą w zespole. 3. Organizacja pracy i dążenie do podniesienia jakości i wydajności pracy ludzi.
4. Zastępowanie kierownika wydziału w czasie jego nieobecności, tworzenie planów produkcyjnych i szybkie reagowanie w wypadków problemów.
5. Profetyzowanie zadań.

Edukacja

Logo
Technologia Żywności, magisterskie
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

Specjalizacje

Badania i rozwój
FMCG
Produkcja
Optymalizacja procesu produkcji
Zarządzanie jakością
QA
Produkcja
Technologia

Grupy

Darmowe szkolenia
Darmowe szkolenia
Po prostu wymiana informacji na temat darmowych szkoleń..
Narty
Narty
Dla tych co lubią narty w każdej formie
Praca w przemyśle spożywczym
Praca w przemyśle spożywczym
Grupa zrzeszająca pracowników przemysłu spożywczego
Tanie latanie
Tanie latanie
Informacje o promocjach lotniczych (linie tradycyjne i tanie linie lotnicze). Radzimy jak latać tanio.
Wrocław the meeting place
Wrocław the meeting place
Grupa Wrocław. Miasto, jego mieszkańcy i ludzie, którzy chętnie tu przyjeżdżają.
Wrocław w czasie wolnym
Wrocław w czasie wolnym
Praktyczne porady dla wszystkich, którzy zamieszkują lub odwiedzają Wrocław. O tym co można zobaczyć, gdzie się bawić, jakie sporty uprawiać, gdzie zjeść i przenocować....