Michał Dąbrowski

Student, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Wysokie Mazowieckie, podlaskie

Języki

angielski
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

Logo
Serowar
Spółdzielnia Mleczarska Mlekovita w Wysokiem Mazowieckiem
Obsługa linii produkcyjnej "Obram". Odpowiedzialność za wytwarzanie serów podpuszczkowych, dojrzewających. : prowadzenie w różny sposób, zależnie od rodzaju wyrabianego sera, procesów zaprawiania mleka i jego enzymatycznej koagulacji oraz obróbki uzyskanego skrzepu.
Logo
drobiarz - wędliniarz
Zakład drobiarski Indykpol w Olsztynie
Odpowiedzialność za prawidłowość przebiegu procesów dzielenia kurczaka i pozyskiwania poszczególnych elementów o odpowiedniej jakości. Realizacja zamówień poszczególnych działów zakładu na elementy (przetwórstwo, elementy na tackach, zbyt).
Logo
Pracownik fizyczny
Norwegia, Karlsen Gartneri, Fall
Prace pomocnicze przy automatyzacji szklarni przez holenderską firmę "Frans Van Zall". Przygotowanie stołów z tulipanami do współdziałania z komputerami za pomocą których miały być sterowane. Po zakończeniu automatyzacji pomoc w ogrodnictwie przy pielęgnacji i sadzeniu tulipanów.
Helios S.A.
koordynator
Praca jako barman i przy obsłudze klienta. Pomoc w organizacji repertuarów.
Logo
Pomocnik Mleczarski
Spółdzielnia Mleczarska Mlekovita w Wysokiem Mazowieckiem
Dział serowni. Obsługa maszyn zajmujących się dzieleniem sera na kawałki i plastry oraz ich pakowaniem.
Logo
Pomocnik Mleczarski
Spółdzielnia Mleczarska Mlekovita w Wysokiem Mazowieckiem
Dział masłowni. Zapoznanie się ze szczegółami procesów produkcji wyrobu masłopodobnego i masła. Poznanie w praktyce zasad działania maszyn zmaślających i warunków przechowywana gotowego wyrobu.

Szkolenia i kursy

-ukończony kurs poprawy jakości i zwiększania wydajności pracy
-książeczka sanepidowska
-prawo jazdy kat. B

Edukacja

Logo
Technologia Żywności, magisterskie
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Logo
Technologia Żywności i Żywienia Człowieka, inżynierskie
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie

Specjalizacje

Produkcja
Pracownicy produkcyjni

Zainteresowania

-muzyka
-film
-sport
-motoryzacja
-podróże
-chęć poznawania czegoś nowego od nowinek technicznych po nowe kultury i miejsca

Inne

Cele zawodowe:
-ciągłe rozwijanie swoich umiejętności zawodowych i zdobywanie doświadczenia
-branie udziału w szkoleniach podwyższających kwalifikacje
-prowadzenie działań pozytywnie wpływających na wizerunek firmy pozwalając spełniać się zawodowo
-chęć do pracy i dążenie do osiągania satysfakcjonujących wyników wobec przełożonych i siebie

Umiejętności:
-prawo jazdy kategorii B
-bardzo dobra znajomość obsługi komputera, znajomość systemów operacyjnych Windows XP, Windows Vista, Windows 7
-bardzo dobra znajomość pakietu Microsoft Office
-ukończony kurs poprawy jakości i zwiększania wydajności pracy,
-gotowość do założenia własnej działalności gospodarczej,
-opanowanie i umiejętności racjonalnego rozwiązywania problemów w trudnych sytuacjach,
-książeczka sanepidowska,
-znajomość systemu HACCP,
-bardzo dobry kontakt z ludźmi, szybkie nawiązywanie nowych znajomości,
-poczucie humoru pomagające w rozładowaniu napiętej atmosfery
-pracowitość i sumienność podczas dążenia do zwiększania swojej efektywności i jakości pracy
-samodzielność, a jednocześnie umiejętność pracy w zespole
-świadomość, że moja praca ma wpływ na wyniki prac na innych szczebli produkcyjnych i handlowych