Marzena Dziadura
Przedstawicie handlowy Zakłady Mięsne Haga Plus
Rybnik,
śląskie
Umiejętności
CRM
Egzekwowanie
Negocjacje
Sprzedaż
Prawo jazdy kat B
Sprzedaż B2B
Pozyskiwanie nowych klientów
Doświadczenie zawodowe
Przedstawicie handlowy
sprzedaż do punktów gastronomicznych
pozyskiwanie klientów
rozliczanie należności
planowanie pracy
utrzymywanie relacji z klientami
pozyskiwanie klientów
rozliczanie należności
planowanie pracy
utrzymywanie relacji z klientami
Przedstawiciel handlowy
Seriusz Chefs Culinar
HoReCa Śląskie
-sprzedaż produktów ,,szybka rotacja’’ wyprzedaż produktów z krótką datą
-pozyskiwanie nowych klientów B2B –pizzerii ,restauracji ,hoteli, stołówek, szkół itp
-utrzymywanie relacji z klientami współpracującymi
-negocjowanie cen u klientów
-monitorowanie działań konkurencji
-do najważniejszych zadań należy podnoszenie marży
-badanie rynku gastronomicznego
-odbieranie należności od klientów
-pilnowanie terminów płatności klientów
-dysponowanie budżetem- gratisami
-ustalanie trasówek
-raportowanie
-sprzedaż produktów ,,szybka rotacja’’ wyprzedaż produktów z krótką datą
-pozyskiwanie nowych klientów B2B –pizzerii ,restauracji ,hoteli, stołówek, szkół itp
-utrzymywanie relacji z klientami współpracującymi
-negocjowanie cen u klientów
-monitorowanie działań konkurencji
-do najważniejszych zadań należy podnoszenie marży
-badanie rynku gastronomicznego
-odbieranie należności od klientów
-pilnowanie terminów płatności klientów
-dysponowanie budżetem- gratisami
-ustalanie trasówek
-raportowanie
Van Seller/Przedstawiciel Handlowy
- sprzedaż produktów „szybka rotacja” na wyznaczonym poziomie,
- odbieranie należności od Klientów ( pełna odpowiedzialność za pieniądze & FV )
- rozliczanie budżetów promocyjnych,
- weryfikacja stanów magazynowych i ustalanie indywidualnych zapotrzebowań,
- ustalanie trasówek,
- merchandiser kasowy & półkowy,
- szkolenia nowo przyjętych PH
- odbieranie należności od Klientów ( pełna odpowiedzialność za pieniądze & FV )
- rozliczanie budżetów promocyjnych,
- weryfikacja stanów magazynowych i ustalanie indywidualnych zapotrzebowań,
- ustalanie trasówek,
- merchandiser kasowy & półkowy,
- szkolenia nowo przyjętych PH
Koordynator
- realizacja zadań z grupą ludzi,
- ustalanie planu pracy
- rozliczanie godzin pracy podległego zespołu ( ok. 100 osób miesięcznie ),
- kontrola i nadzór nad współpracownikami,
- ustalanie planu pracy
- rozliczanie godzin pracy podległego zespołu ( ok. 100 osób miesięcznie ),
- kontrola i nadzór nad współpracownikami,
Szkolenia i kursy
"Kroki wizyty handlowej" ,
"Skuteczne negocjowanie cen", Seriusz Cehef Culinar
"Podnoszenie marży" Seriusz Chef Culinar
"Negocjowanie cen" Seriusz Cefs Culinar
"Szkolenia produktowe HoReCa" Seriusz Chef Culinar
"Techniki Sprzedaży"
"Skuteczne negocjowanie cen", Seriusz Cehef Culinar
"Podnoszenie marży" Seriusz Chef Culinar
"Negocjowanie cen" Seriusz Cefs Culinar
"Szkolenia produktowe HoReCa" Seriusz Chef Culinar
"Techniki Sprzedaży"
Specjalizacje
Sprzedaż
Turystyka/Hotelarstwo/Katering
Sprzedaż - FMCG
Artykuły spożywcze/Alkohol/Tytoń
Sprzedaż - Sieci handlowe
Praca w terenie