Marzena Dziadura

Marzena Dziadura

Przedstawicie handlowy Zakłady Mięsne Haga Plus
Rybnik, śląskie

Umiejętności

CRM Egzekwowanie Negocjacje Sprzedaż Prawo jazdy kat B Sprzedaż B2B Pozyskiwanie nowych klientów

Doświadczenie zawodowe

CHŁODNIE EUROPEJSKIE Sp. z o.o.
Przedstawicie handlowy
sprzedaż do punktów gastronomicznych
pozyskiwanie klientów
rozliczanie należności
planowanie pracy
utrzymywanie relacji z klientami
Logo
Przedstawiciel handlowy
Seriusz Chefs Culinar
HoReCa Śląskie
-sprzedaż produktów ,,szybka rotacja’’ wyprzedaż produktów z krótką datą
-pozyskiwanie nowych klientów B2B –pizzerii ,restauracji ,hoteli, stołówek, szkół itp
-utrzymywanie relacji z klientami współpracującymi
-negocjowanie cen u klientów
-monitorowanie działań konkurencji
-do najważniejszych zadań należy podnoszenie marży
-badanie rynku gastronomicznego
-odbieranie należności od klientów
-pilnowanie terminów płatności klientów
-dysponowanie budżetem- gratisami
-ustalanie trasówek
-raportowanie
Kramel Sp. z o.o. - Firma dystrybucyjna FMCG
Van Seller/Przedstawiciel Handlowy
- sprzedaż produktów „szybka rotacja” na wyznaczonym poziomie,
- odbieranie należności od Klientów ( pełna odpowiedzialność za pieniądze & FV )
- rozliczanie budżetów promocyjnych,
- weryfikacja stanów magazynowych i ustalanie indywidualnych zapotrzebowań,
- ustalanie trasówek,
- merchandiser kasowy & półkowy,
- szkolenia nowo przyjętych PH
MOKATE Sp. z o.o.
Przedstawiciel handlowy
- realizacja celów sprzedażowych wyznaczonych przez firmę,
- negocjacje umów handlowych,
- dbanie o prawidłową ekspozycję produktów firmy Mokate,
- dbanie o prawidłowe relacje z Klientami,
- właściwe raportowanie,
Sellpro Sp. z o.o.
Koordynator
- realizacja zadań z grupą ludzi,
- ustalanie planu pracy
- rozliczanie godzin pracy podległego zespołu ( ok. 100 osób miesięcznie ),
- kontrola i nadzór nad współpracownikami,
Logo
Merchandiser
Makro Rybnik
real,- Sp. z o.o.
Kasjer-sprzedawca

Szkolenia i kursy

"Kroki wizyty handlowej" ,
"Skuteczne negocjowanie cen", Seriusz Cehef Culinar
"Podnoszenie marży" Seriusz Chef Culinar
"Negocjowanie cen" Seriusz Cefs Culinar
"Szkolenia produktowe HoReCa" Seriusz Chef Culinar
"Techniki Sprzedaży"

Edukacja

Logo
ogólnokształcące, średnie
II Liceum Ogólnokształcące w Rybniku

Specjalizacje

Sprzedaż
Turystyka/Hotelarstwo/Katering
Sprzedaż - FMCG
Artykuły spożywcze/Alkohol/Tytoń
Sprzedaż - Sieci handlowe
Praca w terenie