Martyna Kołodziej

Specjalista ds. kontroli jakości i produkcji - technolog
Siemianowice Śląskie, śląskie

Umiejętności

Bezpieczeństwo żywności Microsoft Office Prawo jazdy kat B HAACP Mikrobiologia żywności

Języki

angielski
biegły
hiszpański
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

Logo
Specjalista ds. kontroli jakości i produkcji - technolog
P.P.H.U. “EDMIR - POL”
Opracowywanie dokumentacji jakościowej w oparciu o standardy IFS/BRC
Przyjmowanie audytów II strony
Obsługa reklamacji
Nadzorowanie procesu produkcyjnego pod kątem jakościowym i technologicznym
Kontrola dostaw surowców i wyrobów gotowych
Szkolenia pracowników produkcji z zasad GMP i GHP
Tworzenie etykiet
Wykonywanie prób technologicznych
Opracowywanie specyfikacji technicznych
Kontakt z kontrahentami
ZAKŁADY MIĘSNE HENRYK KANIA
Technolog - stażysta
• nadzorowanie działu plastrowania i konfekcjonowania wędlin
• nadzorowanie procesu produkcyjnego pod kątem technologicznym
• planowanie produkcji ww. działu
• zwiększanie wydajności produkcyjnej
• przygotowywanie prób technologicznych
• szkolenia pracowników z zasad GMP i GHP
• przygotowywanie działu do audytów
Logo
Praktyki zawodowe
Zakłady Mięsne Paruzel

Szkolenia i kursy

1. Interpretacja wyników mikrobiologicznych. Badania trwałości żywności (SILLIKER)
2. Podstawy Systemu HACCP
3. Program zwalczania szkodników (EKO-TOX)

Edukacja

Logo
Technologia Żywności I Żywienie Człowieka, magisterskie
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Logo
Technologia Żywności I Żywienie Człowieka, inżynierskie
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie

Specjalizacje

Produkcja
Zarządzanie produkcją
Zarządzanie jakością
Kontrola jakości

Zainteresowania

Jazda konna, narciarstwo, podróże,

Grupy

Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uczelnia wywodzi się z Uniwersytetu Jagiellońskiego, gdzie od 1890 r. rozwijały się nauki rolnicze i leśne.