Umiejętności
Bezpieczeństwo żywności
Microsoft Office
Prawo jazdy kat B
HAACP
Mikrobiologia żywności
Języki
angielski
biegły
hiszpański
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Specjalista ds. kontroli jakości i produkcji - technolog
P.P.H.U. “EDMIR - POL”
Opracowywanie dokumentacji jakościowej w oparciu o standardy IFS/BRC
Przyjmowanie audytów II strony
Obsługa reklamacji
Nadzorowanie procesu produkcyjnego pod kątem jakościowym i technologicznym
Kontrola dostaw surowców i wyrobów gotowych
Szkolenia pracowników produkcji z zasad GMP i GHP
Tworzenie etykiet
Wykonywanie prób technologicznych
Opracowywanie specyfikacji technicznych
Kontakt z kontrahentami
Przyjmowanie audytów II strony
Obsługa reklamacji
Nadzorowanie procesu produkcyjnego pod kątem jakościowym i technologicznym
Kontrola dostaw surowców i wyrobów gotowych
Szkolenia pracowników produkcji z zasad GMP i GHP
Tworzenie etykiet
Wykonywanie prób technologicznych
Opracowywanie specyfikacji technicznych
Kontakt z kontrahentami
Technolog - stażysta
• nadzorowanie działu plastrowania i konfekcjonowania wędlin
• nadzorowanie procesu produkcyjnego pod kątem technologicznym
• planowanie produkcji ww. działu
• zwiększanie wydajności produkcyjnej
• przygotowywanie prób technologicznych
• szkolenia pracowników z zasad GMP i GHP
• przygotowywanie działu do audytów
• nadzorowanie procesu produkcyjnego pod kątem technologicznym
• planowanie produkcji ww. działu
• zwiększanie wydajności produkcyjnej
• przygotowywanie prób technologicznych
• szkolenia pracowników z zasad GMP i GHP
• przygotowywanie działu do audytów
Szkolenia i kursy
1. Interpretacja wyników mikrobiologicznych. Badania trwałości żywności (SILLIKER)
2. Podstawy Systemu HACCP
3. Program zwalczania szkodników (EKO-TOX)
2. Podstawy Systemu HACCP
3. Program zwalczania szkodników (EKO-TOX)
Edukacja
Specjalizacje
Produkcja
Zarządzanie produkcją
Zarządzanie jakością
Kontrola jakości
Zainteresowania
Jazda konna, narciarstwo, podróże,
Grupy
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uczelnia wywodzi się z Uniwersytetu Jagiellońskiego, gdzie od 1890 r. rozwijały się nauki rolnicze i leśne.