Języki
angielski
dobry
rosyjski
dobry
Doświadczenie zawodowe
Kierownik Kawiarni
- zapewnienie prawidłowego funkcjonowania kawiarni
- planowanie czasu pracy pracowników zgodne z zasadami Prawa Pracy oraz jego rozliczanie w systemie ECP
- odpowiedzialność za stany magazynowe, prowadzenie magazynu
- monitorowanie lokalnej konkurencji, realizowanie planu sprzedaży
- kontrola kosztów funkcjonowania kawiarni oraz ich optymalizacja
- dekretowanie faktur, dbanie o prawidłowy obieg dokumentów
- planowanie czasu pracy pracowników zgodne z zasadami Prawa Pracy oraz jego rozliczanie w systemie ECP
- odpowiedzialność za stany magazynowe, prowadzenie magazynu
- monitorowanie lokalnej konkurencji, realizowanie planu sprzedaży
- kontrola kosztów funkcjonowania kawiarni oraz ich optymalizacja
- dekretowanie faktur, dbanie o prawidłowy obieg dokumentów
Kierownik Lokalu (LOTNISKO)
Zarządzanie 15 osobowym zespołem. Kontrola,wprowadzanie i nadzór nad standardami, rekrutacja oraz szkolenie pracowników, zapewnienie płynności pracy w lokalu, przygotowywanie raportów oraz analiz finansowych, realizacja planów budżetowych, sporządzanie grafików pracy, planów urlopowych.
Szkolenia i kursy
- kurs księgowości kompyterowej - znajomość programów księgowych: Symfonia Finanse i Księgowość, WF - KaPeR oraz Płatnik
- szkolenia Kompetencje Menadzerskie: "Zarządzanie konfliktem" (maj 2008), "Komunikacja w zespole" (listopad 2007) Trener: Katarzyna Janiec
- specjalizacja instruktorska - instruktor rekreacji ruchowej o specjalności kinezygerontoprofilaktyka
- kurs wychowawcy w placówkach wypoczynku dzieci i młodzieży
- prawo jazdy kat. B od 2006 roku
- szkolenia Kompetencje Menadzerskie: "Zarządzanie konfliktem" (maj 2008), "Komunikacja w zespole" (listopad 2007) Trener: Katarzyna Janiec
- specjalizacja instruktorska - instruktor rekreacji ruchowej o specjalności kinezygerontoprofilaktyka
- kurs wychowawcy w placówkach wypoczynku dzieci i młodzieży
- prawo jazdy kat. B od 2006 roku
Edukacja
Specjalizacje
Administracja biurowa
Zarządzanie biurem i administracja
Inne
- komunikatywność
- umiejentność kierowania zespołem
- znajomość systemów gastronomicznych: Amber, LSI, S4H, Gastro
- znajomość obsługi komputera – Windows, MS-Word, Excel, Internet
- dobra organizacja pracy
- zdolność do pracy pod presją czasu
- samodzielność
- kreatywność
- umiejętność samodzielnego podejmowania decyzji
- umiejentność kierowania zespołem
- znajomość systemów gastronomicznych: Amber, LSI, S4H, Gastro
- znajomość obsługi komputera – Windows, MS-Word, Excel, Internet
- dobra organizacja pracy
- zdolność do pracy pod presją czasu
- samodzielność
- kreatywność
- umiejętność samodzielnego podejmowania decyzji