Wypowiedzi
-
Zdążyłam się już z nim zapoznać... z std IFS v6 również... chce znaleźć coś podobnego pokroju... tzn. teoria + praktyka dostosowane pod dokładną branże...
-
Bardzo dziękuję Panie Jerzy :)
Raczej się na nią zdecyduję... -
Inna książka to:
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności
Tadeusz Triszka (red.)
Wydawca: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Rok wydania: 2009 -
Bardzo dziękuję za sugestie:)
Osobiście myślę nad zakupem ksiązki:
Zarządzanie jakością żywności. Systemy, koncepcje, instrumenty
Malinowska Ewa, Wiśniewska Małgorzata
Czy ktoś może wyrazić swoją opinie? -
HACCP też ale bardziej chodzi o zastosowanie norm ISO, IFS, BRC itp.
-
Czy może ktoś polecić książki do zastosowania w ZJ branży spożywczej (dokładnie mięsnej)?
-
Aby mieć możliwość przeczytania tego posta musisz być członkiem grupy Mięso
-
Czy może ktoś polecić książki do zastosowania w ZJ branży spożywczej (dokładnie mięsnej)?
-
Czy może ktoś polecić książki do zastosowania w ZJ branży spożywczej (dokładnie mięsnej)?