Umiejętności
Umiejętności komunikacyjne
Kreatywne rozwiązywanie problemów
HACCP
ISO 22000
Wielozadaniowość
Praca w zespole
obsługa komputera
pakiet MS Office
Umiejętność pracy pod presją czasu
Prawo jazdy kat B
Książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Języki
polski
ojczysty
angielski
dobry
Doświadczenie zawodowe
Sprzedawca
aktywna obsługa klienta, nadzorowanie zamówień towaru, dbanie o ekspozycje
Stażysta w dziale techiczno-produkcyjnym
wykonywanie analiz specjalnych tj. oznaczenie granulacji cukru, oznaczanie zawartości związków redukujących w cukrze, oznaczanie zawartości sacharozy, oznaczanie popiołu węglanowego, oznaczanie zawartości siarki, analiza ścieków ( np. oznaczanie zawartości fosforanów, azotu ogólnego, azotynów, azotanów, BZT, ChZT, barwa) ,praca na stanowisku chemika zmianowego, prowadzenie dokumentacji
Szkolenia i kursy
Auditor wewnętrzny systemu zarządzania bezpieczeństwem zdrowotnym żywności wg ISO 22000
Audytor Wewnętrzny Systemu Zarządzania Jakością wg ISO 9001:2015
Audytor Wewnętrzny Systemu Zarządzania Jakością wg ISO 9001:2015
Edukacja
Specjalizacje
Administracja biurowa
Sekretariat/Recepcja
Produkcja
Inne
Zarządzanie jakością
Kontrola jakości
Staże/Praktyki
Staże
Staże/Praktyki
Praktyki
Zainteresowania
Film, muzyka, fotografia, zwierzęta, podróże, moda.
Organizacje
Kółko Chemiczne "Ferment' działające na Wydziale Biotechnologii i Nauk o Żywności Politechniki Łódzkiej