Marta Brzeszcz

Marta Brzeszcz

Technolog produkcji
Kraków, małopolskie

Umiejętności

Microsoft Excel Microsoft Word

Języki

angielski
dobry

Doświadczenie zawodowe

Logo
technolog produkcji
Lajkonik Snacks Sp.z.o.o.
CEDROB S.A.
specjalista ds. technologii i wdrożeń

Szkolenia i kursy

1) Termin przydatności do spożycia-czynniki wpływające na jego określenie. Nowoczesne metody badń przechowalniczych i obciążeniowych”; Hamilton Poland S.A. (2017)
2) „Znakowanie żywności: podstawy prawne i ich interpretacja”; Jars Sp.z.o.o (2016)
3) „ Dobrostan zwierząt rzeźnych podczas transportu i uboju” ; Hamilton Consulting (2016)
4) „Metodyka kontroli jakości w branży mięsnej”; TüV Nord, Polwita (2015)
5)„Zanieczyszczenia mikrobiologiczne Salmonellą i Listerią monocytogenes w przemyśle mięsnym oraz pobieranie próbek do badań mikrobiologicznych”; Intertek (2014) ;
6)Audytor wewnętrzny Systemu Zarządzania jakością wg norm ISO 9001:2008 GERMANICHER LLOYD Iindustrial Services sp. z. o. o., INCEERT System Zarządzania (2009);
7)Certyfikat ze znajomości „Standardów Jakościowych dla sieci handlowych: BRC, IFS” – TüV Rheinland
8)Znajomość normy ISO 22000

Edukacja

Logo
Jakość i bezpieczeństwo żywności, studia podyplomowe
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Logo
Technologia Żywności i Żywienia Człowieka, magisterskie
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie

Specjalizacje

Badania i rozwój
FMCG
Zarządzanie jakością
Kontrola jakości
Zarządzanie jakością
Zapewnienie jakości

Organizacje

10/03/2010 – 10/06/2010 „Piekarnia i cukiernia J. i B. Buczek sp. j.”, ul. Kniaźnina 1, Kraków; staż

Grupy

Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uczelnia wywodzi się z Uniwersytetu Jagiellońskiego, gdzie od 1890 r. rozwijały się nauki rolnicze i leśne.