Umiejętności
BRC
HACCP
IFS
obsługa komputera
chęć rozwoju i podnoszenia kwalifikacji zawodowych
Obsługa urządzeń biurowych
Prawo jazdy kat B
Matematyka
Umiejętności komunikacyjne
Comarch ERP Optima
MS Oficce
Przygotowanie pedagogiczne
Subiekt GT,
Książeczka sanitarno-epidemiologiczna
praca z dziećmi
Pełnomocnik Systemu Zarządzania Jakością wg ISO 9001
chemia
Języki
angielski
dobry
Doświadczenie zawodowe
Specjalista ds. kontroli jakości
MicroFood S.A.
Kontrola organoleptyczna i fizykochemiczna produktów spożywczych i paszowych
Kontrola higieny pracowników produkcji i urządzeń produkcyjnych
Kontrola z zakresu przepisów GHP, GMP, HACCP, ISO 9001, ISO22000, IFS, BRC i wypełnianie powiązanej z nią dokumentacji.
Przygotowywanie atestów, świadectw jakościowych i kart charakterystyki produktów żywnościowych.
Nadzór nad harmonogramem badań mikrobiologicznych w laboratoriach zewnętrznych.
Nadzór nad poborem i przechowywaniem prób jakościowych.
Nadzór nad dokumentacją jakościową zakładu produkcyjnego.
Współpraca podczas procesu reklamacyjnego.
Kontakt z klientami krajowymi i zagranicznymi - mailowy i telefoniczny.
Kontrola higieny pracowników produkcji i urządzeń produkcyjnych
Kontrola z zakresu przepisów GHP, GMP, HACCP, ISO 9001, ISO22000, IFS, BRC i wypełnianie powiązanej z nią dokumentacji.
Przygotowywanie atestów, świadectw jakościowych i kart charakterystyki produktów żywnościowych.
Nadzór nad harmonogramem badań mikrobiologicznych w laboratoriach zewnętrznych.
Nadzór nad poborem i przechowywaniem prób jakościowych.
Nadzór nad dokumentacją jakościową zakładu produkcyjnego.
Współpraca podczas procesu reklamacyjnego.
Kontakt z klientami krajowymi i zagranicznymi - mailowy i telefoniczny.
Laborant
Transvet Sp. z o.o.
Kontrola fizyko-chemiczna preparatów do mycia i dezynfekcji
Kontrola mikrobiologiczna surowców
Badania mikrobiologiczne
Przygotowywanie atestów, świadectw jakościowych i kart charakterystyki produktów.
Nadzór nad poborem i przechowywaniem prób jakościowych.
Nadzór nad dokumentacją jakościową zakładu produkcyjnego.
Współpraca podczas procesu reklamacyjnego.
Kontakt z klientami krajowymi i zagranicznymi - mailowy i telefoniczny.
Prowadzenie hodowli kultur mikrobiologicznych
Kontrola mikrobiologiczna surowców
Badania mikrobiologiczne
Przygotowywanie atestów, świadectw jakościowych i kart charakterystyki produktów.
Nadzór nad poborem i przechowywaniem prób jakościowych.
Nadzór nad dokumentacją jakościową zakładu produkcyjnego.
Współpraca podczas procesu reklamacyjnego.
Kontakt z klientami krajowymi i zagranicznymi - mailowy i telefoniczny.
Prowadzenie hodowli kultur mikrobiologicznych
Kierownik kontroli jakości i laboratorium
HerbsLand sp. z o.o.
Kontrola organoleptyczna i fizykochemiczna produktów spożywczych i paszowych
Kontrola mikrobiologiczna higieny pracowników produkcji i urządzeń produkcyjnych
Kontrola z zakresu przepisów GHP, GMP, HACCP, ISO 9001:2008, IFS, BRC i wypełnianie powiązanej z nią dokumentacji.
Przygotowywanie atestów, świadectw jakościowych i kart charakterystyki produktów żywnościowych.
Nadzór nad harmonogramem badań mikrobiologicznych w laboratoriach zewnętrznych.
Nadzór nad poborem i przechowywaniem prób jakościowych.
Nadzór nad dokumentacją jakościową zakładu produkcyjnego.
Współpraca podczas procesu reklamacyjnego.
Kontakt z klientami krajowymi i zagranicznymi - mailowy i telefoniczny.
Kontrola mikrobiologiczna higieny pracowników produkcji i urządzeń produkcyjnych
Kontrola z zakresu przepisów GHP, GMP, HACCP, ISO 9001:2008, IFS, BRC i wypełnianie powiązanej z nią dokumentacji.
Przygotowywanie atestów, świadectw jakościowych i kart charakterystyki produktów żywnościowych.
Nadzór nad harmonogramem badań mikrobiologicznych w laboratoriach zewnętrznych.
Nadzór nad poborem i przechowywaniem prób jakościowych.
Nadzór nad dokumentacją jakościową zakładu produkcyjnego.
Współpraca podczas procesu reklamacyjnego.
Kontakt z klientami krajowymi i zagranicznymi - mailowy i telefoniczny.
Pracownik laboratorium kontroli jakości i produkcji
HerbsLand sp. z o.o.
Kontrola organoleptyczna i fizykochemiczna produktów spożywczych i paszowych
Kontrola mikrobiologiczna higieny pracowników produkcji i urządzeń produkcyjnych
Kontrola z zakresu przepisów GHP, GMP, HACCP, ISO 9001:2008, IFS, BRC i wypełnianie powiązanej z nią dokumentacji.
Przygotowywanie atestów, świadectw jakościowych i kart charakterystyki produktów żywnościowych.
Kontrola mikrobiologiczna higieny pracowników produkcji i urządzeń produkcyjnych
Kontrola z zakresu przepisów GHP, GMP, HACCP, ISO 9001:2008, IFS, BRC i wypełnianie powiązanej z nią dokumentacji.
Przygotowywanie atestów, świadectw jakościowych i kart charakterystyki produktów żywnościowych.
Kontroler jakości/ laborant
Kontrola organoleptyczna oraz fizykochemiczna produktów żywnościowych
Kontrola z zakresu GHP, GMP, HACCP, IFS, BRC.
Kontrola z zakresu GHP, GMP, HACCP, IFS, BRC.
Edukacja
Specjalizacje
Edukacja/Szkolenia
Szkoły
Zarządzanie jakością
Kontrola jakości
Grupy
Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu to jedna z najlepszych uczelni w Polsce. W uznanych rankingach polskich szkół wyższych UAM sytuuje się w ścisłej czołówce najlepszych uczelni